"Maxima" reģionos iegulda vairāk nekā 4 miljonus eiro; palielina distancēšanās iespējas

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Lai nodrošinātu reģionu iedzīvotājiem patīkamu iepirkšanos un vēl lielāku iespēju distancēties, “Maxima Latvija” pēc vairāku mēnešu darba aprīlī durvis vērs sešiem  rekonstruētiem “Maxima” veikaliem – Gulbenē, Limbažos, Rēzeknē, Jūrmalā, Liepājā un Bauskā, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā. 

 Šo veikalu izveidē kopumā investēti vairāk nekā 4 miljoni eiro.

Trīs “X” formāta veikali durvis apmeklētājiem vērs 16. aprīlī - Gulbenē, Skolas ielā 7, Limbažos, Rīgas ielā 8, un Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 142A. 23. aprīlī tiks atklāts “Maxima X” veikals Jūrmalā, Nometņu ielā 11/13, savukārt 30. aprīlī apmeklētājus gaidīs “Maxima X” Liepājā, Cukura ielā 27 un Bauskā, Slimnīcas ielā 8. 

Tie būs moderni un ar jaunākiem tehnoloģiskiem risinājumiem aprīkoti veikali, tādējādi radot patīkamu vidi gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem. Visos veikalos klientiem tiks piedāvāts daudzveidīgs preču klāsts no plaša piegādātāju loka, nodrošinot augstas kvalitātes produktu pieejamību par zemu cenu.

“Esam priecīgi, ka, neskatoties uz ārkārtas situāciju valstī, varam saviem apmeklētājiem vērt durvis sešiem rekonstruētiem veikaliem un sniegt iespēju vienuviet iegādāties visu nepieciešamo, nodrošinot daudzveidīgu produktu sortimentu. Šobrīd, kad svarīgi ir ievērot distancēšanās nosacījumus, mēs palielinām iepirkšanās platību. Kvadratūra uz vienu apmeklētāju palielinās, līdz ar ko arī iespēja ievērot sociālo distanci. Arī šajos, tāpat kā visos “Maxima” veikalos, tiks ievēroti visi SPKC un valdības noteikti drošības noteikumi vīrusa izplatības ierobežošanai. Aicinām apmeklētājus ievērot 2 metru distanci, nedrūzmēties pie veikalu plauktiem un ievērot visus sociālās distancēšanās noteikumus. Tikpat atbildīgi arī mēs izturamies atklāšanu šoreiz organizējot bez īpašiem svētkiem, samazinot cilvēku skaitu veikalā,” komentē “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

Jau ziņots, ka “Maxima Latvija” īpašas rūpes  velta darbinieku un klientu drošībai, lai ārkārtas situācijas laikā nodrošinātu distancēšanos un pārtikas drošību, tādēļ  īsteno virkni preventīvu un profilaktisku darbību, piemēram, ir uzstādītas caurspīdīgas aizsargbarjeras pie kasēm starp klientu un kasieri, tiek nodrošinātas aizsargmaskas pašapkalpošanās kasu darbiniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu