Topošie studenti deviņas dienas varēs tiešsaistē iepazīt RTU

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

No 20.aprīļa līdz 30.aprīlim topošie studenti varēs iepazīt Rīgas Tehnisko universitāti (RTU) tiešsaistē,  informēja RTU.

Pasākumā "Pieslēdzies RTU!" topošie studenti tiešsaistē varēs skatīties intervijas ar fakultāšu pārstāvjiem un studentiem, kā arī paši uzdot savus jautājumus.

Šis pasākums šogad vidusskolēniem un viņu vecākiem tiek piedāvāts tradicionālās "Atvērto durvju dienas" vietā, jo fakultāšu apmeklēšana klātienē patlaban nav iespējama.

Tiešsaistes intervijas būs skatāmas RTU "Facebook" lapā, un katra diena būs veltīta vienai no deviņām RTU fakultātēm. Tiešraide notiks no plkst. 17 līdz 18, un tajā moderators Kristaps Tālbergs izjautās fakultāšu vadības pārstāvjus,

aicinot izstāstīt par studiju, pētniecības iespējām Rīgā un ārpus tās, budžeta vietām, prakses un studiju apmaiņas programmām un daudz ko citu.

Sarunas otrajā daļā fakultāšu pašpārvalžu pārstāvji dalīsies savā studiju pieredzē, pastāstīs par iespējām pilnveidot savas zināšanas fakultāšu laboratorijās un interešu klubos, studentu aktivitātēm sporta un kultūras jomā, kā arī par citiem tematiem. Ikvienam tiešsaistē būs iespēja uzdot arī savus jautājumus.

20.aprīlī būs iespēja iztaujāt Arhitektūras fakultāti, 21.aprīlī - Būvniecības inženierzinātņu fakultāti, 22.aprīlī - Inženierekonomikas un vadības fakultāti, 23.aprīlī - Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāti, 24.aprīlī - Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāti, 27.aprīlī - Elektronikas un telekomunikāciju fakultāti, 28.aprīlī - Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāti, 29.aprīlī - Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāti un 30.aprīlī - E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu