"Novatours" pirmos tūrisma braucienus plāno jūlijā uz Bulgāriju un Grieķiju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Tūroperators "Novatours" pirmos tūrisma braucienus plāno organizēt jūlijā uz Bulgāriju un Grieķiju, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijas vadītājs Leonīds Močeņovs.

Viņš norādīja, ka no 5.jūlija būs iespēja doties uz Bulgārijas pilsētu Burgasu, bet no 19.jūlija - uz Krētas salu Grieķijā.

Runājot par ceļotāju grupu lielumu, Močeņovs sacīja, ka tas būs atkarīgs no pieprasījuma, taču visos braucienos tiks ievēroti atbildīgo iestāžu, kā arī "Novatours" partneru noteikumi un rekomendācijas par sanitārajām prasībām pirms lidojuma un lidojumu laikā, kā arī atrodoties kūrortos un viesnīcās.

"Novatours" vadītājs atzina, ka cilvēki interesējas par tuvākajām atpūtas braucienu iespējām. "Cilvēki alkst mierpilnu atpūtu ārvalstīs, kur vienmēr ir garantēti labi laika apstākļi un cita vide, esot prom no ierastās ikdienas un rūpēm," piebilda tūroperatora vadītājs.

Vienlaikus Močeņocs atzina - ņemot vērā, ka vīruss ne Latvijā, ne pasaulē nav uzvarēts, ir grūti prognozēt pieprasījumu pēc ceļojumiem. 

Tāpat Močeņovs atzīmēja, ka jūnijs, jūlijs un augusts ierasti ir atvaļinājumu mēneši, taču atvaļinājumus, tāpat kā ceļojumus, iedzīvotāji parasti plāno laikus.

LETA jau ziņoja, ka no 10.jūnija var brīvi rīkot tūrisma braucienus uz Covid-19 mazāk skartajām valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu