Diskutē par Eiropas Savienības tirdzniecības politikas tālāko virzību

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Lai risinātu ar koronavīrusa pandēmiju saistītos izaicinājumus un turpinātu Eiropas ekonomikas atveseļošanu, ir sākta Eiropas Savienības (ES) tirdzniecības politikas pārskatīšana. 

Šodien, 30. oktobrī, pulksten 12:00-13:00 notiks Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā organizēta diskusija tiešsaistē “Eiropas Savienības Tirdzniecības politikas pārskats”, piedaloties Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietniekam, tirdzniecības komisāram Valdim Dombrovskim.

Diskusijā piedalīsies arī Rihards Kols, Latvijas Republikas Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs, Zanda Kalniņa-Lukaševiča, Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre, un Normunds Bergs, SAF Tehnika valdes priekšsēdētājs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padomes loceklis.

Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības politikas pārskatīšanas mērķis ir novērtēt, kā tirdzniecības politika var veicināt ātru un ilgtspējīgu sociālekonomisko atveseļošanu, stiprinot konkurētspēju, kā arī noskaidrot, kā tirdzniecības politika var stiprināt Eiropas Savienības līderpozīcijas pasaulē. Ar tirdzniecības politikas apspriešanas dokumentu iespējams iepazīties šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu