Sestdienas horoskops: ļoti vēlams veselīgs dzīvesveids!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 3. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Aunam brīvdienu plāni jau gatavi. Prieku sagādās draudzīgs pikniks šaurā lokā vai arī sportiskas aktivitātes. Kāds izlems, ka vislabākā atpūta pie jūras un dosies izbaudīt brīvos vējus.

VĒRSIS

Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem, ar mīļoto, ar bērniem. Situāciju varētu raksturot teju kā idillisku, ja vien laiku pa laikam nevilktu uz strīdiem. Bet tici – nav vērts. Nebojā garastāvokli sev un citiem.

DVĪŅI

Vajag ar mīļoto doties aizraujošā izbraucienā. Kopīgi iespaidi satuvinās, un būs atkal jaunas tēmas, ko apspriest. Būs tā sajūta, ka skatāties nevis viens uz otru, bet kopā – nākotnē.

VĒZIS

Sestdiena ir viena ļoti lieliska diena. Rūpēsies, lai ir ko galdā celt, lai tavi mīļie apčubināti un samīļoti. Labestība vairo labestību, un ģimene ir tas stiprais plecs, atbalsts un padomdevējs, kad vajag.

LAUVA

Tavā dabā nav klusējot visam piekrist, glaimot un klanīties. Un tas jau daudziem nav pa prātam. Mēģini atrast zelta vidusceļu – kā izteikt savu viedokli, bet nenokaitināt citus.

JAUNAVA

Radoša pieeja saimnieciskās lietās. Vari pārkārtot interjeru un iegādāties jaunas mēbeles, tekstilu, aizkarus, paklājus – lai glīti un praktiski. Mājiniekiem prieks!

SVARI

Brīvdienas ģimenes lokā būs lieliskas. Un nemaz nevajag skaļas izklaides vai trokšņainas ballītes. Ierobežojumu laiks ir parādījis, ka bieži vien svarīgas pavisam citas vērtības.

SKORPIONS

Ja esi iecerējis svarīgus mājas darbus, tad šis ir piemērots laiks bērnistabas remontam, kā arī piemājas teritorijas un dārza labiekārtošanai.

STRĒLNIEKS

Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm. Ja šobrīd esi viens, tad esi atvērts jaunām attiecībām. Dzīve var uzdāvāt interesantu tikšanos.

MEŽĀZIS

Ģimenes diena. Mīļums un sapratne, kopīgi pasākumi. Ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc partnera, kuram arī ir svarīga stabilitāte. Ir iespējas satikt cilvēku, ar kuru saprasties no pusvārda vai vispār bez tiem.

ŪDENSVĪRS

Šodien labi derēs pastaigas pie dabas, izbrauciens ar divriteni, nūjošana vai kāda cita fiziski kustīga aktivitāte. Un vispār – ļoti vēlams veselīgs dzīvesveids.

ZIVIS

Mājas dzīvē daudz jauku brīžu, atbalsts un domu apmaiņa. Sirsnīgās sarunās pie vakariņu galda var dzimt lieliskas idejas. Ja ģimenē aug bērni, tad jāvelta daudz uzmanības arī viņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu