Joprojām nav skaidrs, kad varētu notikt "Lidl" veikalu atklāšana (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lidl. Ilustratīvs attēls.
Lidl. Ilustratīvs attēls. Foto: Karolis Kavolelis/Shutterstock

Lai arī pilsētās visā Latvijā tiek būvēti arvien jauni "Lidl" veikali, to atklāšanas datums pagaidām joprojām ir miglā tīts. 

"Jaunu darbinieku pieņemšanas kampaņa, ko "Lidl Latvija" sāka jūnijā, pakāpeniski tuvojas beigām," sacīja "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis. 

Kompānijas pārstāvis nesniedza komentārus saistībā ar jautājumu, kad tiek plānota "Lidl" veikalu atklāšana pircējiem. 

Viņš gan atgādināja, ka jūnijā "Lidl Latvija" sāka meklēt papildu darbaspēku, lai varētu nokomplektēt kolektīvus veikalos Rīgā un citās Latvijas pilsētās. 

"Personāla atlases kampaņa pakāpeniski tuvojas veiksmīgām beigām, un mēs esam apmierināti ar kampaņas rezultātiem. Izdevās parakstīt vairākus simtus jaunu darba līgumu ar darbiniekiem, kuri strādās "Lidl" veikalos. Viņi pašlaik sāks pilna laika apmaksātus profesionālās apmācības kursus," teica Rudzītis. 

Pēc viņa vārdiem, pašlaik "Lidl" loģistikas centrā strādā vairāk nekā 200 cilvēku, bet biroja darbinieku skaits pārsniedz 200. Pašlaik aktīvi tiek strādāts pie veikalu darbinieku komandas komplektēšanas. 

"Protams, ka joprojām un arī turpmāk piedāvāsim jaunas vakances dažādiem darbiem veikalos, loģistikas centrā un birojā," sacīja Rudzītis. 

 Vaicāts, vai ir kādi jaunumi saistībā ar 'Lidl" veikalu atklāšanu Latvijā, Rudzītis neatbildēja. 

"Lidl" ir pārstāvēts 30 pasaules valstīs ar vairāk nekā 10 500 veikaliem. Baltijas valstīs "Lidl" veikali pagaidām darbojas tikai Lietuvā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu