Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 30. augustam.

AUNS

Var nākt vilinošs darba vai karjeras piedāvājums, bet noteikti jāizvērtē arī finansiālais guvums. Kā mēdz teikt: katrai naudai ir sava cena. Ieklausies draugu padomos.

VĒRSIS

Daudz emociju un ideju. Dzīvosi uz radošā pacēluma viļņa un ar savu aizrautību iedvesmosi citus. Tomēr vēlams uzklausīt arī līdzcilvēku domas, varbūt tajās ir kas vieds un noderīgs.

DVĪŅI

Darbs prasīs enerģiju, bet raugies, lai tā neaiziet tukšgaitā. Un neiesaisties strīdos. Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, pāriem – attiecībās jauna dzirksts.

VĒZIS

Sekmīga diena jaunu kontaktu veidošanai un prezentācijām. Iespējams, iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs, var rasties grūtības.

LAUVA

Labi parādīsi sevi profesionālajā jomā, var izdoties realizēt kādus sen izlolotus plānus. Turklāt veikums dos arī augļus materiālā izteiksmē.

JAUNAVA

Darbā var veidoties situācijas, kas tev nav pa prātam. Neiesaisties strīdos, tie nebūs auglīgi, tikai iztērēsi enerģiju. Ja nāk jauns piedāvājums, ir vērts to apdomāt.

SVARI

Lietišķajos jautājumos ieņem stingru pozīciju, tad panāksi vēlamo rezultātu. Būtu vērtīgi iemācīties ko jaunu. Pārskati, kāds ir tiešsaistes kursu piedāvājums.

SKORPIONS

Jāprot ieklausīties un pieņemt atšķirīgu viedokli. Cilvēki drīkst domāt arī citādi. Ja spēsi sadarboties, sekmēsies gan darbā un biznesā, gan attiecībās ar līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Darbā iespējamas jukas un situācijas, kuras nespēsi kontrolēt. Lai izvēlētos pareizo taktiku, ieklausies kolēģu viedoklī. Pievakarē izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem.

MEŽĀZIS

Darbā iespējama bremzēšanās, pie kā tu nebūsi vainojams. Neuzņemies papildu pienākumus, pirms neesi ticis skaidrībā, kad un kā tiksi atalgots.

ŪDENSVĪRS

Tu jau zini: katrai medaļai ir divas puses. Šodien jālūkojas uz situācijām kritiski un jāanalizē, kāpēc notiek, tā kā notiek. Radīsies viedas atziņas, ar ko dalīties.

ZIVIS

Svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju, tā palīdzēs tikt skaidrībā, kas ir kas. Sirdslietās šis un tas pārdomājams. Par to, kas tev šķiet svarīgs, izrunājies ar mīļoto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu