Darbu "LDz ritošā servisa sastāvs" padomē atstājis Egils Feldmanis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) meitassabiedrības SIA "LDz ritošā sastāva serviss" padomi atstājis tās loceklis Egils Feldmanis, liecina informācija "Firmas.lv".

Feldmanis amata pienākumus sāka pildīt pagājušā gada augustā, kad LDz noteica, ka viņš ievēlēts, lai nodrošinātu padomes pilnvērtīgu darbu līdz trešā padomes locekļa izraudzīšanai nominācijas procedūrā. Pērn tika noteikts, ka Feldmaņa amata pilnvaru termiņš nepārsniegs vienu gadu.

Darbu kompānijas padomē turpina padomes priekšsēdētājs Guntis Stafeckis un padomes loceklis Rems Razums, kā arī valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Ģirts Ivanovs un valdes loceklis Artis Bērziņš.

Jau vēstīts, ka "LDz ritošā sastāva serviss" 2020.gadā strādāja ar 49,111 miljonu eiro apgrozījum un 5,294 miljonu eiro zaudējumiem.

Kompānija "LDz ritošā sastāva serviss" ietilpst LDz koncernā.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu