Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 21. līdz 27. februārim.

AUNS

Jānotver tā pareizā sajūta, kas un kad ir vai nav izdevīgi. Varbūt tepat rokas stiepiena attālumā ir lieliskas iespējas izvirzīties un labi nopelnīt. Izrādi iniciatīvu darbā vai biznesā, interesējies par nozares jaunumiem, ielūkojies darba sludinājumu portālos un seko līdzi biznesa aktualitātēm. Ļoti var gadīties, ka drīz uz veiksmes dzirnavām plūdīs bagātīga ūdens šalts un notikumi iegriezīsies tev labvēlīgā gultnē. Brīvajā laikā sazinies ar draugiem. Ja laiks jauks, tad jābauda ziemas prieki lieliskā kompānijā.

VĒRSIS

Nemierīgi. Tev patīk, ja viss pēc plāna, ja viss prognozējami, un nekādas improvizācijas ne pa labi, ne pa kreisi... Dzīvei gan šonedēļ labpatiks ieviest savas korekcijas un izspēlēt pa kādam jokam. Varbūt tā vēlas tev iemācīt elastību, spēju reaģēt un piemēroties apstākļiem. Izdari secinājumus. Taču kopumā profesionālajā jomā veiksies – daudz izdarīsi un parādīsi sevi kā uzticamu, atbildīgu darbinieku vai zinošu vadītāju. Brīvdienās esi pelnījis sirdij tīkamas izklaides un nelielu bohēmu kopā ar tuviem cilvēkiem.

DVĪŅI

Gribas pacelties spārnos un aizlidot... bet, ja drusku piezemētāk, tad – sakravāt koferi un doties nelielā ceļojumā. Mieru neliek domas par svešām zemēm, interesantām vēstures liecībām, citām kultūrām. Ja iespējams paņemt atvaļinājumu, un dodies skatīt pasauli. Ja ne, tad brīvdienās vari baudīt ceļojumu un vēstures raidījumus. Darbā daudz pienākumu, situācijas mainās kā hameleona ādas tonis, un jāspēj laikus uz visu reaģēt. Tu vari, tev

izdosies. It īpaši labi panākumi gaidāmi, ja atradīsi radošus risinājumus.

VĒZIS

Var nākties kārtot darīšanas ar iestādēm, namu apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Saņemot paziņojumu par zemes nodokli, elektrības vai apkures rēķinu, pievērs uzmanību summai. Ja vajadzēs skaidroties, tad sagatavojies. Savu taisnību ar pamatotiem argumentiem, visticamāk, pierādīsi. Darbā vai biznesā nepieciešamas jaunas zināšanas, jo tehnoloģiju attīstība trauc uz priekšu ātrāk par vēju. Brīvdienās pirmajā vietā ģimene un tuvinieki. Palutini savējos ar gardu maltīti, iepriecini ar kādām mazām, sirsnīgām dāvaniņām vai citiem uzmanības apliecinājumiem.

LAUVA

Lauvai vajag paspīdēt. Ne ar lētiem vizuļiem, bet ar dabas doto šarmu, personības spēku, zināšanām un pieredzi. Profesionālajā jomā kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti, respektēs, uzklausīs un labprāt sadarbosies. Mierīgi gan nebūs, jo pēkšņi var atklāties kādas kļūdas dokumentos, pārpratumi norunās, situāciju maiņa. Arī ar to visu tiksi galā un parādīsi, ka esi lielisks krīzes situāciju menedžeris. Brīvajā laikā pievērsies hobijam un satiecies ar domubiedriem. Saviesīgā, neformālā komunikācijā var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti.

JAUNAVA

Nedēļa solās būt veiksmīga profesionālajā jomā. Tev patīk lietu kārtība un kolēģi, priekšnieki vai sadarbības partneri to novērtēs. Ja esošā situācija nav pa prātam, tad jāmeklē jauni ceļi un iespējas. Apskaties, kādas aktualitātes darba tirgū un kas varētu būt tev piemērots. Iespējams, pienācis laiks doties tālāk pretī jauniem panākumiem. Kaut arī darbs tev it kā pirmajā vietā, šonedēļ būtiska loma privātajai dzīvei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Ja esi brīvs, tad iespējama tikšanās, par kuru mēdz sacīt – liktenīga.

SVARI

Iespējami nozīmīgi notikumi attiecību tēmā. Ja esi ar kādu kopā ilgāku laiku, tad vajadzētu domāt, kā un kad šo savienību nostiprināt oficiāli. Kāds izteiks, kāds saņems bildinājumu, bet kāds varbūt iepazīsies ar savu īsto cilvēku. Pāriem sirdslietu tēma ne mazāk svarīga. Veltiet laiku viens otram, lai iepriecinātu un ieraudzītu jaunas rakstura šķautnes. Darbā veiksies, ja būsi precīzs un rīkosies pēc priekšrakstiem, nevis tā, kā ienāk prātā. Nedēļas nogalē vari ieplānot mājās saimniecības darbus, ģenerāltīrīšanu, jaunu kulinārijas recepšu izmēģinājumus.

SKORPIONS

Šonedēļ var sarežģīties partnerības jautājumi – darba vidē, ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Kāds var sastrādāt ko tādu, ko domādams neizdomāsi. Un pēc tam tas jārisina tev. Vislabākais būtu svarīgās lietās kontroli turēt savās rokās, bet, ja tas nav iespējams, tad pēc pirmā palīgā sauciena tūdaļ talkā nesteigties. Kaut vai audzinošos nolūkos. Derētu ieskatīties kursu un semināru piedāvājumā, jo jaunas zināšanas var pavērst jaunas peļņas iespējas. Brīvdienās sirsnīgi un romantiski mīlas piedzīvojumi. Ģimenes cilvēkiem – jautri brīži kopā ar savējiem.

STRĒLNIEKS

Laiks ir nauda... Tas, kurš šito teicienu izdomāja, būs bijis viens makten gudrs cilvēks. Šonedēļ jādzīvo pēc principa: jo ātrāk darbosies, jo vairāk nopelnīsi. Dažu brīdi šķitīs - kur tā diena palikusi? Bet vēlāk ar rezultātu materiālā izteiksmē varēsi būt apmierināts. Labs laiks mācībām, pieredzes apmaiņai, komandējumam. Brīvajā laikā vari ieplānot kādus saimniecības darbus. Tuvojas pavasaris un varbūt vajag izrevidēt garderobi un nevajadzīgās lietas nodot labdarībai, varbūt logu rūtis prasās pēc spodruma, lai saulīte spožāka. Darāmais atradīsies!

MEŽĀZIS

Mežāzim tīk pārskaitīt naudaszīmes makā vai ielūkoties bankas kontā. Un prieks, ja ir uzkrāts kāds „drošības spilventiņš”. Šonedēļ

izdari visu, kas no tevis atkarīgs, lai palielinātu ienākumus. Veiksme smaida, tikai jābūt čaklam un jāstrādā ar atdevi. Varbūt vari uzņemties arī kaut ko papildus no darba brīvajā laikā. Kādam interesanta sadarbība var veidoties saistībā ar ārzemēm, attālināta komunikācija un darījumu kārtošana šodien jau ir pierasta lieta. Nedēļas nogalē ieplāno izbraucienu pa Latviju vai nelielu ekskursiju uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm.

ŪDENSVĪRS

Ļoti auglīga nedēļa, daudz enerģijas un garīgais pacēlums. Prātā lieliskas idejas, viegli veidosi kontaktus, kāda nejauša iepazīšanās var pāraugt ilgtermiņa lietišķajā sadarbībā. Turklāt labi darbosies intuīcija – paskatījies uz cilvēku un uzreiz skaidrs, kas kuram padomā. Centība, idejas un rosība nepaliks bez rezultātiem. Atalgojums priecēs un vari pat runāt par algas pielikumu. Ja ir savs bizness, tad vajag attīstīt jaunus virzienus. Nedēļas nogalē ar saimniecības darbiem neaizraujies. Tīkamāka laika pavadīšana – palasīt labu literatūru, kaut kur aizbraukt, sazināties ar draugiem.

ZIVIS

Darbā pirmajās rindās un iedvesmosi kolēģus. Viņi uzklausīs tavas idejas un atzīs tās par ļoti noderīgām. Ap tevi ir lieliska komanda un kopā varat paveikt lielus darbus. Sekmīgs laiks juridisku jautājumu kārtošanai, kā arī radošu projektu rakstīšanai. Ir arī īstais brīdis, lai ieceres prezentētu plašākai publikai un meklētu sponsorus. Brīvajā laikā derētu nelielas sabiedriskās aktivitātes, cik nu drošības noteikumi ļauj. Vari apmeklēt teātri vai koncertu vai labāk – kādu jauku brīvdabas pasākumu bez drūzmēšanās. Kopīgi iespaidi nāks par labu attiecībām, bet, ja esi brīvs – tad iespējama iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu