"Latvijas pasts" palielinās pārrobežu sūtījumu izsekošanas tarifu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VAS "Latvijas Pasts" administrācijas ēka.
VAS "Latvijas Pasts" administrācijas ēka. Foto: Paula Čurkste/LETA

Saistībā ar tirgus situāciju un vairāku komunālo un darba resursu izmaksu pieaugumu VAS "Latvijas pasts" no 1.novembra palielinās pārrobežo sūtījumu izsekošanas tarifu un pakalpojuma "Pastnieks birojā" tarifus, informēja "Latvijas pastā".

Pakalpojuma "Izsekošana" pārrobežu sūtījumiem maksās 1,73 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Pašapkalpošanās vietnē "manspasts.lv" noformētajiem sūtījumiem tiek piemērota atlaide.

Pakalpojuma "Pastnieks Birojā" vienreiz nedēļā atkarībā no pulksteņa laika izmaksās no 18,70 līdz 24,20 eiro mēnesī, divreiz nedēļā - no 36,30 eiro līdz 42,90 eiro mēnesī, bet katru dienu - no 49,50 eiro līdz 77 eiro mēnesī.

Par vienu sūtījumu pieņemšanas reizi, ja klients nodrošina visu pasta sūtījumu iekraušanu pasta autotransportā vai pasta sūtījumu kopējais svars ir līdz 25 kilogramiem - 12,52 eiro. Savukārt, ja klients nenodrošina visu pasta sūtījumu iekraušanu pasta autotransportā un tā kopējais svars ir virs 25 kilogramiem - 23,47 eiro.

Pakalpojuma "Pastnieks biroju centrā" divreiz nedēļā izmaksās 62,37 eiro mēnesī, bet katru dienu - 94,13 eiro mēnesī.

No 1.novembra stāsies spēkā arī jauns tarifs "Sūtījuma ar aizliegtām vielām un/vai priekšmetiem atgriešana nosūtītājam", kas ir sūtījuma tarifs atbilstošajā svara kategorijā iekšzemē, papildus pieskaitot tam 40%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu