5 padomi, kā šosezon izvēlēties stilīgu sieviešu cepuri

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Cepure ir aksesuārs, kas ne katrai sievietei patīk. Daudzas nevēlas vilkt cepuri, jo vai nu nepiestāv, vai sabojā frizūru vai vienkārši cepure nepatīk. Aplūkosim pāris ieteikumus, kā izvēlēties stilīgu cepuri šai sezonai.

Kuras cepures šosezon ir modē?

Sieviešu cepures mūsdienās ir visdažādākās, tāpēc izvēle ne vienmēr ir viegla. Ja jūs esat no tām sievietēm, kurām piestāv praktiski jebkura cepure, tad ir daudz jautrāk un vieglāk izmēģināt jauna dizaina un stila cepures. Grūtāk ir sievietēm, kurām cepures tā īsti nepiestāv vai pašām nepatīk, kā viņas izskatās ar cepuri.

Lai nu kā, šobrīd modē ir interesantas pūkainas cepures. Tās varbūt ne katram iet pie sirds, taču tās ir modernas un labi var papildināt jūsu stilu. Šīs cepures parasti ir pieejamas dažādās krāsās, kā arī tās ir ērtas un visai siltas.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat modē šobrīd ir standarta piegulošās cepures. Tās var valkāt gan rudenī, gan ziemā. Daudzi šādas cepures izmanto kā aksesuāru jeb stila elementu, valkājot tās arī telpās. Šīs cepures ir visai vienkāršas, nav jādomā par to izmēru, jo tās derēs vienmēr, kā arī tās labi izskatās pie dažādu stilu un krāsu apģērbiem. Izvēlieties biezākas un siltākas cepures aukstajam laikam, bet plānākas telpām vai siltākam laikam.

Keponi atkal ir modē. Šī varbūt nav tā tipiskākā cepure, ko izvēlēties ziemas laikā Latvijā, tomēr to var droši vilkt siltās rudens dienās vai ceļojuma laikā. Šī cepure nenosedz ausis, tāpēc tā nav īsti piemērota aukstam laikam, tomēr kepons ir praktisks, jo tas pasargā acis no saules stariem, kā arī matus no vēja, kas ir svarīgi garu matu īpašniecēm. Keponu priekšrocība ir tā, ka to apkārtmēru var pielāgot tieši jūsu galvas izmēram, lai tā valkāšana būtu daudz ērtāka.

Kādus aksesuārus pieskaņot pie cepurēm?

Cepure ir jauks aksesuārs, kuru var saskaņot ar citiem jūsu aksesuāriem. Visbiežāk sievietes saskaņo savas cepures ar rokassomām, apaviem vai šallēm. Tāpēc jums nav obligāti jāpieskaņo cepure jakai, mētelim vai pārējam apģērbam, bet galvenais ir pievērst uzmanību pārējiem aksesuāriem. Aksesuāriem jābūt saskaņotiem un jāpiestāv koptēlam – tad jūs izskatīsieties nevainojami.

Tamaris apavi šosezon piedāvā labu kolekciju rudens un ziemas apaviem, kurus var labi saskaņot ar šobrīd modē esošajām pūkainajām cepurēm un klasiskajām pieguļošajām cepurēm. Ja izvēlaties saskaņot apavus ar cepuri, tad pārliecinieties, ka saskaņojat šo aksesuāru stilus un krāsu toņus.

Tāpat arī rokassoma var būt labs elements, ko pieskaņot pie cepures un apaviem. Visam ir jābūt diezgan līdzīgam, lai tas labi izskatītos. Nav ieteicams pārspīlēt ar krāsu, materiālu un rakstu daudzveidību. Izvēlieties aksesuārus, kas ražoti no līdzīgiem materiāliem, kā arī nepārspīlējiet ar pārāk košām krāsām un rakstiem gan apģērbā, gan aksesuāros. Ja jūsu apģērbs ir košs un krāsains, tad aksesuāriem jābūt neitrāliem un neuzkrītošiem. Savukārt, ja jūsu apģērbs ir visai klasisks un neuzkrītošs, tad jūs droši varat izvēlēties košākus un krāsainākus aksesuārus.

Ja vēlaties būt droša, ka iegādājaties šobrīd aktuālus aksesuārus, tad labāk ir izvēlēties preces internetveikalā, jo tur vienmēr varēs uzreiz redzēt jaunāko trendu drēbes un aksesuārus. Tu seko līdzi modei? Uzzini, kāpēc labāk iegādāties apavus internetveikalā. Neaizmirstiet arī to, ka iepirkšanās internetveikalā ir daudz ērtāka un patīkamāka.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu