"Latvijas pasta" konkursā noskaidroti pērnā gada labākie pastnieki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

VAS "Latvijas pasts" organizētajā konkursā "Mans pastnieks" noskaidroti 2022.gada labākie pastnieki un pasta nodaļu operatori, informē uzņēmuma pārstāvji.

Kopumā kādai no nominācijām izvirzīti 999 "Latvijas pasta" pastnieki un pasta operatori, par kuriem kopumā saņemtas 11 475 iedzīvotāju anketas. Vairāk nekā puse - 7797 anketas - aizpildītas tiešsaistē.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Latgales reģionā atzinuši Daigu Jurdži no Ludzas novada Kārsavas piegādes punkta, Kurzemes reģionā labākais pastnieks ir Normunds Indāns no Talsu novada Rojas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Solveiga Šķiņķe no Valmieras novada Rūjienas pasta nodaļas, Zemgales reģionā - Inga Osma no Jēkabpils otrā iegādes punkta, bet Rīgas reģionā - Gundega Keiša no Siguldas novada Raganas pasta nodaļas.

Savukārt labākā pasta nodaļas operatore klientu vērtējumā Latgales reģionā ir Ilze Doru no Balvu novada Baltinavas pasta nodaļas, Kurzemes reģionā - Jadviga Inapša no Saldus novada Kalnu pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Agrita Lobuzova no Cēsu novada Straupes pasta nodaļas, Zemgales reģionā - Iveta Rence no Jelgavas novada Staļģenes pasta nodaļas, bet Rīgas reģionā - Aija Būrija no Ropažu novada Garkalnes pasta nodaļas.

"Latvijas pasts" 12.reizi aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, izceļot viņa profesionālās spējas.

"Latvijas pastā" strādā apmēram 3000 darbinieku 150 dažādās profesijās, no kuriem būtiskāko daļu - aptuveni 70% - veido pastnieki un pasta nodaļu darbinieki.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3000 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu