Rīgā degvielas cenas samazinās, Tallinā un Viļņā - atšķirīgas tendences

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas Rīgā samazinājās, Tallinā jau vairākas nedēļas pēc kārtas saglabājās nemainīgas, bet Viļņā degvielas cenu izmaiņām bija atšķirīgas tendences - dīzeļdegvielas cena samazinājās, savukārt benzīnam cena auga, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,4% - līdz 1,594 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,8% - līdz 1,414 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1,4% - līdz 1,469 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3% - līdz 1,279 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nav mainījušās un litrs autogāzes maksāja attiecīgi - 0,765 eiro un 0,622 eiro. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,4% - līdz 0,7 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu