Kāzu stiliste: Atveru durvis, un tur priekšā līgavainis ar vedējmāti... (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Vasara ir aktīvākais kāzu laiks. Kad raidījumā "Kad satiekas Viņš un Viņa" viesojās viena no pieprasītākajām stilistēm un frizierēm Kristīne Laizāne, viņa pastāstīja, ka katrās kāzās tiek piedzīvots kāds starpgadījums. Viņa bijusi lieciniece gan kāzu pārtraukšanai, gan krāpšanai.

Vaicāta, kas bijis interesantākais piedzīvojums kāzās, Kristīne teic, ka varētu par to sarakstīt grāmatu, ko arī apsver izdarīt. "Katrās kāzās notiek vismaz viens čē pē, kā es to saucu."

Labradora šķirnes suns uzlec līgavai virsū tieši pirms došanās uz ceremoniju - tas nebūt nav trakākais, kas piedzīvots. Spilgti atmiņā palikušas kāzas, kur Kristīne tikusi noalgota uz visu dienu. Viņa stāsta: "Mēs jau bijām baznīcā, kad mācītājs uzdeva savu slaveno jautājumu - vai kāds iebilst, un līgavaiņa mamma piecēlās kājās un paziņoja, ka viņa iebilst. Mamma izskrēja ārā, līgavainis pakaļ, un līgava palika viena pati pie altāra." Kāzas tā arī nenotika.

Vēl Kristīne bijusi lieciniece arī krāpšanai. "Man bija jāpūderē līgavainis, un te pēkšņi tu atver durvis un tur priekšā aina - vedējmāte ar līgavaini." Kristīne gan teic, ka šādās situācijās viņa turpina savu darbu un citu attiecībās nejaucas. 

Vairāk skaties 1188.lv. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu