Piesauc laimi! Lielais augusta horoskops visām horoskopa zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Augustā jābūt uzmanīgiem naudas lietās, un svarīgos darbus vēlams iesākt līdz 22. datumam. Izdarām būtisko un lūkojamies debesīs, jo šis ir mēnesis, kad varam baudīt zvaigžņu lietu. Kā rakstīja Imants Ziedonis - "pie krītošas zvaigznes, piesauc laimi." Ja naktis būs skaidras, varēsim vērot krāšņus skatus.

Pilnmēnestiņš divas reizes

Bieži tā negadās, bet šajā mēnesī pilnā Mēness fāze būs divas reizes - 1. un 31. augustā.

Mūsu zemes pavadonim astroloģijā tiek piedēvēta spēja saviļņot emocijas – cilvēki jūtīgāk uztver dažādas norises, izteikumus, kritiku. 1. datumā Mēness atradīsies Ūdensvīrā, kas vēlas brīvību. Var rasties vēlme kaut ko nepārdomāti mainīt dzīvē – pēkšņi iesniegt atlūgumu darbavietā vai pārtraukt kādas privātas attiecības. Savukārt 31. datumā būs Zivju ietekme ar sentimentu un sakāpinātu jūtīgumu.

Pilnmēness dienas vienmēr vēlams pavadīt mierīgi un nerisināt jautājumus, kuros iespējama spriedze.

Paveries zvaigznēs!

Augusts ir krītošo zvaigžņu mēnesis. Kaut kas no perseīdu plūsmas redzams jau jūlija beigās, bet maksimums tiek prognozēts naktīs uz 13. un 14. augustu. Iespējams, pat ar nedaudz pāri par 100 meteoriem stundā. Perseīdu krītošās zvaigznes mēdz būt ātras un diezgan spožas, un gandrīz puse no tām atstāj aiz sevis dūmu astes.

Ja debesis skaidras, tad šo krāšņumu var izbaudīt. Un – senatnē cilvēki ticēja, ka, redzot krītošu zvaigzni, vajag kaut ko labu vēlēties, tad tas piepildīsies.

Mēneša beigās neplāno darījumus

Trīs līdz četras reizes gadā planēta Merkurs ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kas var atsaukties uz dažādām gluži sadzīviskām tēmām: darījumi bremzējas, norunas izjūk, rodas problēmas ar tehniku, transportu. Protams, ne visiem un ne vienmēr, taču ar svarīgo nebūtu vēlams riskēt. Labāk atlikt un nogaidīt. Merkurs retrogrādajā stāvoklī atradīsies no 23. augusta līdz 15. septembrim.

Turklāt visu mēnesi naudas planēta Venera arī atrodas retrogrādajā stāvoklī, tāpēc jābūt uzmanīgiem finanšu lietās.

*

AUNS

Katrai medaļai divas puses un bieži vien viss nav tā, kā sākotnēji izskatās. Esi uzmanīgs un rūpīgi attiecies pret jebkuru informāciju. It īpaši, ja tā saistās ar saspringtām situācijām profesionālajā vidē vai draugu lokā. Iesaisties pēc iespējas mazāk, jo tev pašam savas lietas darāmas. Laiks piemērots darba maiņai un profesionālajai izaugsmei. Cita starpā nav jau tālu arī mācību gada sākums – ieskaties izglītības iestāžu, kursu un semināru piedāvājumā, jo jaunas zināšanas noder vienmēr.Nedēļas nogalē daudz laika paņems mājas pienākumi. Labprāt saimniekosi un vajadzētu arī sarūpēt ziemas krājumus: kādu kompotu, ievārījumu vai citu gardumu. Attiecībās valdīs harmonija, ja vien nespītēsies un tīšuprāt nestrīdēsies.

VĒRSIS

Katram Vērsim vajag savu naudas lādīti – dažkārt joko astrologi. No materiālās stabilitātes atkarīgs arī dvēseles komforts, un šajā mēnesī var rasties iespējas atrast lielisku naudas āderi. Dzims idejas par jauniem darba vai biznesa virzieniem un pavisam negaidot uzradīsies arī cilvēki, kas vēlas sadarboties. Pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Esi gan precīzs juridiskos jautājumos, jo kāds nevietā ielikts komats mēdz mainīt lietas būtību. Nedēļas nogalē labprāt pavadīsi laiku kopā ar otru pusīti. Kopā dodieties izbraucienā, iesaistieties sportiskās aktivitātēs, tas piešķils jaunas dzirkstis un uzlādēs ar pozitīvismu. Brīvajās sirdīs var uzplaukt krāšņs mīlestības zieds.

DVĪŅI

"Galvenais – lai nav garlaicīgi!" teiks Dvīņi un iesaistīsies visdažādākajos pasākumos, pat tādos, kam neliela avantūras nokrāsa. Būs oriģinālas idejas, par kurām citi brīnās, bet neklausies kritiķos – pats labāk jutīs, kas tur var iznākt. Varbūt pēkšņi rodas kāds daudzsološs "startup" vai neparasts projekts. Patiesību skot, profesionālajā jomā derētu kaut ko mainīt, jo var rasties rutīnas sajūta un tad vairs nav ne vēlmes strādāt ar atdevi, ne gandarījuma. Un atceries, ka nekad nav par vēlu apgūt kaut ko jaunu. Ķeries pie jauniem projektiem un nāc klajā ar idejām. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku mājīgā, ģimeniskā atmosfērā. Nedēļas nogale ļoti piemērota dažādiem saimniecības darbiem – gan interjera izdaiļošanai, gan dārza aprūpēšanai.

VĒZIS

Strādā pie jauniem projektiem un iesaisties pasākumos, kur ir iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Mēdz teikt, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Vajag pārcilāt senāku laiku sekmīgos darbus, kādam no tiem notraukt putekļu kārtiņu, un – re, ideja rokā. Varbūt vari atgriezties pie kādreiz aizsāktām, bet nepabeigtām darījumu sarunām – un domubiedri arī atrasti. Ātra peļņa nebūs, un kādu laiciņu var nākties ieguldīt vairāk, nekā saņemt atpakaļ. Ņemot vērā tavu pieredzi, kāds draugs vai kolēģis lūgs padomu, palīdzi pēc vislabākās sirdsapziņas. Brīvdienās kopā ar savējiem izbrauc pie dabas. "Varbūt mežā jāpalūko ogas vai sēnes?" pamodīsies Vēža saimnieciskā daba.

LAUVA

Sirdī tālu, eksotisku zemju vilinājums – ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad patlaban ir īstais laiks. Izpēti gan rūpīgi maršrutus: kur prognozē karstumu, kur lietavas, kur nemierīgi notikumi – lai pēc iespējas rāmāk un tīkamāk vari izbaudīt dienas. Ja nav plānots doties tālos ceļos, tad vismaz brīvdienās izbrauc kādu loku pa Latvijas skaistajām vietām.Velti vairāk laika sev, jo lietišķajā jomā īpaši panākumi nav gaidāmi. Dienas ritēs ierastā ritmā. Kas jādara, to paveic pēc labākās sirdsapziņas, bet neko jaunu neuzņemies. Privātajā dzīvē izstarosi šarmu un pievilcību, kas piesaistīs un raisīs simpātijas. Zvaigznes dāvā iespēju satikt un iepazīt cilvēku, kas vēlāk ieņems nozīmīgu vietu tavas sirdī. Savukārt ģimenes cilvēkiem attiecībās jauna dzirkstelīte.

JAUNAVA

Kaut arī vairāk esi ierastas lietu kārtības piekritējs, šajā mēnesī vēlēsies eksperimentēt, izmēģināt jaunas metodes darbā, iegūt jaunas zināšanas, varbūt pat mainīt darbu un nozari. Kas neriskē, tas nevinnē – ir tāds teiciens. Vai arī – nepamēģināsi, neuzzināsi… Ja radušās jaunas idejas, tad vajag apdomāt, parēķināt un ķerties klāt. Turklāt ir iespējas nopelnīt vairāk, nekā līdz šim. Lai izšķirtos par kādu svarīgu soli, iespējams vajadzīgs savējo atbalsts. Privātajā dzīvē ilgosies pēc stabilitātes un stiprā pleca sajūtas. Atceries, ka attiecībās ir jābūt enerģiju mijiedarbībai, tāpēc dalies ar mīļoto visā, kas šobrīd svarīgi.

SVARI

Ražīgs mēnesis darbā un biznesā. Ļoti daudz ideju, tikai jāatrod domubiedri, kas kopā ar tevi vēlētos tās īstenot. Ja esošā situācija tevi neapmierina, tad ir vērts lūkoties pēc labākas vietas vai meklēt citus sadarbības partnerus. Svarīgi, lai līdzās ir cilvēki, ar kuriem saprasties no pus vārda. Ceļā var gadīties arī pa kādam skauģim vai kašķīgam skeptiķim, bet nepievērs tam uzmanību – pats zini ko dari un nevajag ielaisties diskusijās vai mēģināt kādam kaut ko pierādīt. Ģimenes cilvēkiem daudz uzmanības prasīs mājas rūpes un pedagoģiskie jautājumi. Sarunās ar bērniem gūsi jaunas atziņas, kas būs noderīgas pašam. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var saviļņot sirdi un modināt kaislības.

SKORPIONS

Enerģijas netrūks, prāts darbosies moži un radoši, vienīgi garastāvoklis gan var būt mainīgs.Piktosies, ja kāds nepilda darba pienākumus vai rīkojas nevīžīgi. Ja gribas viedokli paust paaugstinātos toņos, tad mēģini savaldīties, nesaki visu, un mazliet savaldi savu ierasto asi trāpīgo izpausmes formu. Ja kāds no kolēģiem apvainosies, darāmais var apstāties. Nedēļas nogalē prieks no jautrām izklaidēm kopā ar draugiem. Attiecību tēmā iespējamas dažādas pārdomas. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad vajag atklāti izrunāties. Brīvajiem ļaudīm sirdī vasaras plaukuma romantika, kāda iepazīšanās var likt dvēselei lidot pus solīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Dzīvē jutīsies stabili un garastāvoklis būs labs, ja vien neļausies, ka kāds aizkaitina. Profesionālajā vidē jāuzmanās no strīdiem un savu pasaules uzskatu pārliekas uzspiešanas. Nav jau tā, ka viena taisnība, un tieši tā – tavējā. Šis mēnesis ir sekmīgs jaunu lietišķo kontaktu veidošanai. Kāda nejauša tikšanās neformālā gaisotnē un vienkāršas saviesīgas sarunas pārvēršas interesantās un nākotnē pelnošās idejās. Šajā sakarā varbūt jāapgūst kas jauns vai jāatsvaidzina zināšanas. Privātajā dzīvē nepieņem sasteigtus un nepārdomātus lēmumus. Ieklausies, ko saka priekšā intuīcija, sirdsbalss un arī prāts. Visā vajadzīgs līdzsvars. Un atceries seno teicienu, ka viena pagale nekad nedeg.

MEŽĀZIS

Darbā jāstrādā ar pilnu atdevi, tad maciņš un bankas konts pildīsies. Tavs racionālais prāts mācēs izskaitļot izdevīgumu, un, ja rodas kāds jauns piedāvājums, tad atver ekseli un ieraksti ciparus – tūdaļ kļūs skaidrs, ko darīt vai nedarīt. Vajadzētu mazliet atsvaidzināt prasmes, tāpēc ir vērts ieskatīties kursu, semināru un mācību iestāžu piedāvājumos. Tostarp arī tajos, kas pieejamas citās valstīs. Ja pienākas atvaļinājums, tad derētu ieplānot kādu nelielu ceļojumu. Pēkšņi un pārsteidzoši pavērsieni iespējami sirdslietās. Viens acu skats, smaids un dzīvē parādās jaunas krāsas. Ģimenes cilvēkiem sirsnīgi brīži tuvo cilvēku sabiedrībā un sekmīgi darbi mājas saimniecībā.

ŪDENSVĪRS

Ienākumi no paša paveiktā – idejām, apzinīgas attieksmes un spējas sadarboties. Ja rodas sajūta, ka tavas ieceres netiek saprastas vai atbalstītas, tad varbūt ir vērts palūkoties pēc jauna darba, prasīt vadībai algas pielikumu vai rakstīt biznesa projektu un meklēt domubiedrus, kādu fondu vai privāto investoru atbalstu.

Savu tiesu laika paņemsģimenes pienākumi un saimniecības darbi mājās, taču neatstāj novārtā pats sevi – patlaban ir sekmīgs laiks jaunu zinību un iemaņu apguvei. Attiecībās iespējami pēkšņi pavērsieni, neparasti piedzīvojumi un tikšanās, kas dzīvi sagriež krāsainā virpulī.

ZIVIS

Tu esi labs, empātisks un saprotošs cilvēks. Ja kāds nāk sūdzēt bēdas, stāsta par savām rūpēm un prasa padomu – neliedz to. Tikai uzmanies, lai kāds pārāk nesāk izmantot tavu labo sirdi. Patlaban arī savas lietas darāmas un dažādi jautājumi risināmi. Darbā vai biznesā iespējamas problēmas – iepriekš izplānotie darbi var “buksēt”, un jāmeklē risinājumi. Ja pašam nav ideju, tad konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Visu sekmīgi atrisināsi, ieceres īstenosies un bankas īsziņas priecēs. Attiecību jomā daudz pozitīvu emociju. Ja kaut kas nav pa prātam vai sirdī iezogas šaubas, izrunājies ar mīļoto. Tas visu saliks pa plauktiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu