Foto "airBaltic" atklāj sezonālo bāzi Grankanārijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"airBaltic" atklāj sezonālo bāzi Grankanārijā
"airBaltic" atklāj sezonālo bāzi Grankanārijā Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 1. decembrī, Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" atklāja savu sezonālo bāzi Grankanārijā, vienā no Spānijai piederošajām Kanāriju salām. Ziemas sezonā "airBaltic" Grankanārijas lidostā bāzēs divas Airbus A220-300 lidmašīnas, kopumā izpildot tiešos lidojumus desmit maršrutos.

"Mēs esam gandarīti atklāt mūsu sezonālo bāzi Grankanārijā. Mūsu paplašinātā darbība Grankanārijā nodrošinās ievērojami labāku savienojamību un sniegs ceļotājiem plašākas un ērtākas ceļošanas iespējas starp Kanāriju salām un mūsu bāzēm Baltijā un Somijā. Ar šo stratēģisko paplašināšanos mēs nodrošinām risinājumu pieaugošajam pieprasījumam pēc saulainiem atpūtas galamērķiem ziemas sezonā," norāda "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Bāzējot divas lidmašīnas Grankanārijā, "airBaltic" demonstrē stratēģiju, kā optimizēt apkalpes rotāciju efektivitāti un maksimāli palielinātu lidmašīnu pielietojumu, izmantojot tās maršrutos caur lidsabiedrības jau esošajām bāzēm. Šis sezonālais piedāvājums papildina "airBaltic" esošos lidojumus uz Kanāriju salām, lidsabiedrībai turpinot izpildīt tiešos lidojumus uz Tenerifi no savām četrām bāzēm – Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes.

Papildus tiešajiem lidojumiem starp Rīgu un Grankanāriju, kas tika uzsākti pagājušajā gadā, "airBaltic" tagad nodrošinās savienojumus ar deviņiem jauniem galamērķiem Ziemeļeiropā, tostarp ar lidsabiedrības bāzēm Tallinā, Viļņā un Tamperē.

"airBaltic" nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu