Paziņoti Rīgas gada uzņēmumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Par Rīgas aizvadītā gada uzņēmumiem atzīti "Aerones", "SEB Global Services", "Accenture", "Bonava Latvija", "Cellbox Labs" un "SAF Tehnika", informēja Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūra.

Ar robotiem aprīkotu vēja turbīnu apkopes un pārbaužu pakalpojumu sniedzējs "Aerones" atzīts par Rīgas gada jaunuzņēmumu.

Biznesa pakalpojumu centrs "SEB Global Services" kļuvis par Rīgas gada uzņēmēju starptautisko biznesa centru nozarē.

Par Rīgas gada uzņēmēju informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) jomā atzīts IKT uzņēmuma "Accenture", bet par gada uzņēmēju nekustamo īpašumu nozarē - dzīvojamo māju attīstīšanas uzņēmums "Bonava Latvija".

Biotehnoloģiju jaunuzņēmums "Cellbox Labs" kļuvis par Rīgas gada uzņēmēju biomedicīnas nozarē, bet mikroviļņu datu pārraides iekārtu, mērierīču un bezvadu sensoru ražotājs "SAF Tehnika" par gada uzņēmēju ražošanas nozarē ar augstu pievienoto vērtību.

"Šie seši uzņēmumi kalpo kā paraugs un iedvesma rīdziniekiem. To ambīcijas, prasmes un saražotais rada nozīmīgu pienesumu pilsētas attīstībai. Kā sens tirdzniecības mezgls, Rīga ir pateicīga vieta jaunām idejām un drošām investīcijām," sveicot gada uzņēmējus norādīja Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV).

Konkursa Laureātus noteica Rīgas investoru konsultatīvā padome. Balvām izvirzītos uzņēmumus atbilstoši izstrādātajiem kritērijiem nominēja nozaru asociācijas - Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija "Startin.lv", Latvijas Starptautisko biznesa pakalpojumu centru nozares asociācija "ABSL Latvia", Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācija, Nekustamā īpašuma attīstītāju alianse, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija un Latvijas elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu