Foto un video Nacionālā savienība “Taisnīgums” rīko akciju “Atgūt savu pašcieņu un valsti!” (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Nacionālā savienība “Taisnīgums”, kas iestājas par Saeimas atlaišanu un aizliegumu viena dzimuma personām reģistrēt laulību vai partnerattiecības, šodien rīkoja gājienu no Strēlnieku laukuma uz Brīvības pieminekli. Akcijas nolūks bija atgādināt par “vērtībām”, kuras organizācija aizstāv un mobilizēt līdzīgi domājošos.

Šobrīd mūsu rokās ir divi spēcīgi mehānismi:

1) Veiksmīgi uzsākusies parakstu vākšana par esošās Saeimas atlaišanu, lai sodītu un brīdinātu vēlētāju nodevējus un varas ļaunprātīgos izmantotājus.

2) Tautas nobalsošana, lai neļautu stāties spēkā likumdošanas izmaiņām, kas ievieš “Partnerattiecību institūtu”, kas, savukārt, ir tikai pirmais solis sabiedrību degradējošajiem centieniem iedibināt homoseksuālistu “laulības”, teikts organizācijas paziņojumā.

Lai gan homofobijas propaganda ir ļoti raksturīga autoritāriem režīmiem, piemēram, mūsu kaimiņvalstij Krievijai, kas iebrukusi Ukrainā, Nacionālā savienība “Taisnīgums” apelē pie ģimeniskajām vērtībām un apgalvo, ka tieši veicina atbrīvošanos “no krievpadomju koloniālā mantojuma”. Līdz ar to atbalstīt Putina režīmam tuvo ideoloģiju un “vērtības” ir aicināti “nacionāli noskaņoti” Latvijas “patrioti”.

Foto: Akcija "Atgūt savu pašcieņu un valsti!"

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu