"airBaltic" sāk sadarbību ar disku golfa parku "Ufogolf"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" sāk sadarbību ar disku golfa parku "Ufogolf" Mežaparkā, informēja "airBaltic" pārstāvji.

"airBaltic" pārstāvji norāda, ka "Ufogolf" disku golfa parkam turpmāk būs "airBaltic" nosaukums. Tādējādi golfa parka nosaukums būs "airBaltic" disku golfa parks.

Vienlaikus "airBaltic" pārstāvji informē, ka aviokompānija sadarbojas ar disku golfa parku, lai popularizētu brīvdabas aktivitāti Latvijā un piesaistītu ziemeļvalstu ceļotājus Rīgai.

Jau ziņots, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Savukārt 2023.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, "airBaltic" koncerna apgrozījums palielinājās par 40,8%, sasniedzot 510,632 miljonus eiro. "airBaltic" šogad deviņos mēnešos strādājis ar 9,122 miljonu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka biedrība "Disku golfa klubs "Ufogolf"" reģistrēta 2018.gadā. Savukārt biedrības mērķi ir fiziska aktīva dzīvesveida un sporta popularizēšana un veicināšana, kā arī disku golfa kā sporta veida attīstība Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu