Mobilizēto sievas ierosina Putinam pašam doties uz fronti un nomirt (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Krievijas mobilizēto sievas ierosinājušas Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam pašam doties uz fronti Ukrainā un tur nomirt, ja viņš nevēlas pārtraukt paša sākto karu Ukrainā, teikts mobilizēto sievu “Telegram” kanālā “Putj domoi” (“Ceļš mājup”).

Šādu ierosinājumu mobilizēto sievas adresējušas Putinam, ņemot vērā to, ka mobilizācija faktiski ir beztermiņa un mobilizētajiem frontē būs jāpaliek līdz kara beigām.

Mobilizēto sievas ierosina Putinam vai nu izbeigt karu Ukrainā, vai arī pašam doties karot uz Ukrainu, vēsta neatkarīgais Krievijas izdevums “The Moscow Times”.

"Telegram” kanāls “Putj domoi” arī publicējis video, kurā kāds vīrietis apgalvo, ka viņš ir mobilizētais, kurš kopš 2023.gada janvāra ir Krievijas armijas triecienvienības sastāvā.

Vīrietis, kurš stādās priekšā kā Aleksandrs, apgalvo, ka viņš šobrīd atrodas atvaļinājumā. Aleksandrs apgalvo, ka Krievijas armijā frontē netiek ievērots nekas, sākot ar cilvēktiesībām.  Mobilizētie, it īpaši gados vecākie, saskaras ar nopietnām veselības problēmām, tomēr ārstēt viņus neviens netaisās.

Aicinājums Putinam pašam doties uz fronti izteikts komentāros pie video ar Aleksandru.

“Vladimir Vladimirovič, lūk, kur jūs esat cilvēkus novedis. Mums, Krievijas iedzīvotājiem, jūsu vadībā vairs nav cerību. Izbeidziet “speciālo militāro operāciju” un sāciet sarunas. Kādas, pie velna, “denacifikācija” un “demilitaricācija”? Jūs pats saprotat, par ko vispār runājat? Katru reizi, kad jūs sakāt šos vārdus, cilvēki mirst.

Ļaujiet mums mierīgi dzīvot. Vai brauciet uz fronti un mirstiet tur pats,”

teikts mobilizēto sievu komentārā.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu