Pierīgas mežu ieskautā arhitektūras pērle - Inčukalna Medību pils - iznomāta par 762,30 eiro mēnesī (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pierīgas mežu ieskautā arhitektūras pērle - Inčukalna Medību pils - iznomāta par 762,30 eiro mēnesī
Pierīgas mežu ieskautā arhitektūras pērle - Inčukalna Medību pils - iznomāta par 762,30 eiro mēnesī Foto: Siguldas novada pašvaldība

Inčukalna Medību pils otrdien, 23. janvārī, izsolē iznomāta par 762,30 eiro mēnesī ar pievienotās vērtības nodokli (PVN), informē Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Zane Leimane.

Otrdien noslēdzās Siguldas novada pašvaldības rīkotā nomas tiesību izsole nekustamajam īpašumam "Kārļzemnieki", ko plašāka sabiedrība atpazīst kā Inčukalna Medību pili. Izsolē piedalījās divi pretendenti, nosolījušais pretendents piedāvāja augstāko summu - 762,30 eiro ar PVN.

Izsoles sākotnējā nomas maksa jeb nosacītā sākumcena par pili mēnesī tika noteikta 665,50 eiro ar PVN. Līgums ar pašvaldību izsoles uzvarētājam jānoslēdz 30 dienu laikā.

Kā vēstīts, īpašums sastāv no zemes vienības 1,81 hektāru platībā un ēkām uz tās - ārstniecības korpusa, vasaras guļamkorpusa un pagraba. Vēsturiskajai ēkai ir liels potenciāls un pielietojums, galvenokārt, pateicoties autentiskajai videi un ģeogrāfiski izdevīgai atrašanās vietai. Siguldas novada pašvaldības īpašumā esošā Inčukalna Medību pils uzcelta 1914.gadā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu