Noskaties Jaunās "Honda CR-V" apskats

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Honda CR-V" savā ziņā ir ikoniska personība, jo savulaik aizsāka šobrīd tik populāro krosoveru tēmu. Jaunākās paaudzes CR-V ir kļuvis vēl lielāks un daudzpusīgāks, kas, protams ir hibrīds. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli sestās paaudzes CR-V ir gandrīz vai gigants.

Riteņu asu attālums izaudzis par četriem centimetriem, bet pats asfalta kuģis ir vairāk nekā 4,7 metrus garš. Daudz no tā aizgājis pasažieriem, bet ne mazums palicis pāri arī bagāžniekam.

CR-V atstāts viens vienīgs divu litru dzinējs, kas kopā ar 135 kW elektromotoru attīsta 184 ZS summāro jaudu. Interesanti, ka lādējamā hibrīda jaudas dati neatšķiras, tikai CO2 izmeši uz papīra ir teju desmitreiz mazāki.

Parasto hibrīdu var dabūt arī tikai ar priekšpiedziņu, lādējamais visus velkošos ratus nepazīst vispār, jo nav vietas. Kā jau to varēja paredzēt, CR-V montāžas kvalitāte un materiāli ir tradicionāli augstā līmenī. Potenciālo pircēju sirdis sildīs fakts, ka nedaudz patrenējoties, tik iespaidīga izmēra braucamajam kāds ir jaunais CR-V ar klasiko hibrīdsistēmu var panākt nereāli zemu patēriņu - ap sešiem litriem. Un tas nepaliks muļķos arī uz šosejas.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu