Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā novest sievieti līdz orgasmam - seksīgas Valentīna dienas dāvanu ieteikumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Visu mīlētāju dienā var dāvināt ziedus vai rotaslietas, taču seksuālā pieredze ir tā, kas mūs nogādā septītajās debesīs. Kā ar februāra dopamīna lavīnu, pēc kuras mīļotā pārstās sūdzēties savām draudzenēm, ka viņas intīmā dzīve ir vēl garlaicīgāka nekā tamborēšana? Jā, lūdzu, es vēlos neaizmirstamu seksuālo pieredzi!

Dāvanu rekomendācija #1: klitora masāža ir vīrieša slepenais ierocis, kā savu mīļoto padarīt traku.

Foto: Publicitātes foto

Vibrators Cherry Rose novedīs sievieti līdz orgasmam dažu minūšu laikā. 75 procentu sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu; klitorā ir 8000 nervu galu. Klitora masāža ir ļoti svarīga, lai sieviete varētu sasniegt spēcīgu orgasmu dažādu seksuālu izpriecu laikā. Stimulējot klitoru ar roku vai mēli, orgasms tiek sasniegts 20 minūšu laikā. Izmantojot vibratoru, orgasmu sasniegsiet dažu minūšu laikā. Un neaizmirstiet uz klitora uzklāt daudz lubrikanta uz ūdens bāzes.

Dāvanu rekomendācija #2: Spēcīgāki orgasmi vīriešiem ar Maral erekcijas krēmu

Foto: Publicitātes foto

Ja erekcija pazeminās, erekcijas krēms Maral ir labākais draugs guļamistabā; tas stimulē asins plūsmu un palielina jutīgumu. Maral Gel ir ātras darbības erekcijas želeja. Satur tikai dabīgas sastāvdaļas un ir viens no visefektīvākajiem erekcijas krēmiem tirgū. Palielina dzimumlocekļa jutīgumu un stimulē dzimumlocekļa asins piegādi, lai erekcija būtu spēcīgāka un dzimumloceklis būtu lielāks.

Dāvanu rekomendācija #3 Erotiskā spēle visam mēnesim

Foto: Publicitātes foto

Seksa pozu grāmata “Kāmasūtra”visiem tiem, kuri, nodarbojoties ar seksu, izmanto 3-4 pozas, un viņu mīļotie tās zina no galvas. Ir pienācis laiks izjaukt rutīnu un izmēģināt kaut ko jaunu. Spēle 30 dienu romantiskais izaicinājums” radīs seksuālu uzbudinājumu visa mēneša garumā. Parādiet savam partnerim, ka mīlat viņu tikpat ļoti kā pirmajā dienā. Kastītē ir 30 uzdevumu kartītes. Katru dienu izlozējiet vienu kartīti un ļaujiet tai noteikt jūsu dienas kārtību. Izbaudiet mīļus un romantiskus mirkļus kopā.

Dāvanu rekomendācija #4: Parādi man, ka tu patiešām esi mana?!

Foto: Publicitātes foto

BDSM – viss, ko vēlies, izņemot rutīnu. Izvēloties BDSM preces Valentīna dienā būs romantiskāk nekā parasti, lai iedvesmotu pat tos, kuri vēl nav uzdrošinājušies to izmēģināt. Atrodiet savu mīļāko preci īpašajā Valentīndienas izlasē!

Dāvanu rekomendācija #5: ilgāka erekcija, lai arī sieviete sasniegtu "Nerātnās nakts" orgasmu.

Tā kā vīrieši orgasmu sasniedz daudz ātrāk, labākie palīgi ir dzimumlocekļa gredzeni, kas pagarina erekcijas ilgumu un cietību. Īpaši patīkami ir dzimumlocekļa gredzeni, kas palutināšanas laikā vibrē un masē sievietes klitoru.

Vibrējošs dzimumlocekļa gredzens un orgasma krēms nerātnai naktij.

Dāvanu rekomendācija #6: Pilns orgasmu komplekts

Foto: Publicitātes foto

Komplektā Partner Box 3 atradīsiet visu, kas nepieciešams seksuālās pieredzes radīšanai:

Vibrējošs, klitoru masējošs un erekciju paildzinošs dzimumlocekļa gredzens;

  • Vibrators pāriem, kas stimulē gan klitoru, gan G punktu dzimumakta laikā.
  • Klitoru stimulējošs vibrators

Kontrolējiet savas seksa rotaļlietas, izmantojot lietotni no otras pasaules malas!

Dāvanu rekomendācija #7: Orgasma krēms “Drakon” tev un viņai

Foto: Publicitātes foto

Orgasma krēmi ir pazīstami kā šķidrie vibratori. Tie uzbudina sievieti un padara erogēnās zonas jutīgākas. Vīrieša erekcija kļūst spēcīgāka un ilgstošāka. Orgasma krēms “Drakon” tev un viņaiir paredzēts abiem partneriem, lai maksimāli palielinātu seksuālo attiecību baudījumu.

Dāvanu rekomendācija #8: Orālā seksa prieks vīrietim

Foto: Publicitātes foto

Маsturbators GC: masturbatoram ir 2 baudas funkcijas, kas nevienu vīrieti neatstās vienaldzīgu: stumšanas funkcija, vibrēšana. Labākās īpašības, kādas var piemist vienam masturbatoram. GC masturbatora dizains ir diskrēts un klasisks. Masturbatora iekšpusē atradīsiet mīkstu TPE apvalku, kas imitē reālas baudas sajūtu un teksturētu tuneli, kas nodrošina autentisku sajūtu. Varat izbaudīt ne vairāk un ne mazāk kā 2 atšķirīgas funkcijas, visas paredzētas jūsu priekam. Augšup-lejup funkcija - varatsaukt, kā vien vēlaties, bet tā ir funkcija, kuras dēļ iemīlēsiet GC. Šī funkcija liks masturbatoram kustēties uz augšu un uz leju. Šķitīs, ka ir jau iepriekš redzēts, taču, pateicoties masturbatora dubultai sistēmai, radīs sajūtu, it kā atrastos ārpus šīs pasaules.

Atrodiet labāko seksuālāko dāvanu sev un viņai e-veikalā www.melnskakis.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu