Kur meklēt labāko datortehniku privātai lietošanai un mazajam biznesam?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Modernā dzīve nav iedomājama bez datortehnikas un mobilā telefona. Lai izdotos izveidot veiksmīgu biznesu, uzņēmējam ir jāizvēlas tehnika, ka vienlaikus ir pietiekami jaudīga un nemaksā pārāk dārgi. Bieži gadās, kad jauna projekta vajadzībām jāpērk papildu monitors vai viedtālrunis , bet pieejamais budžets ir ierobežots. Ko darīt?

Labākā atbilde: meklēt tehniku veikalos, kas piedāvā lietotus un atjaunotus datorus, portatīvos datorus, monitorus un viedtālruņus . Lūk, svarīgākie ieguvumi.

Foto: Publicitātes foto

Ļoti laba cenas un kvalitātes attiecība

Cenas un kvalitātes attiecība ir lielākā lietotas un atjaunotas tehnikas priekšrocība. Dažus gadus vecam datoram vai telefonam veiktspēja nebūt nav sliktāka kā jaunam, taču tas maksās mazāk. Piemēram, lietotiem datoriem ir viegli nomainīt atsevišķas komponentes un vēl ilgāku laiku uzturēt pienācīgu veiktspēju. Savukārt atjaunota tehnika ir ideālā tehniskā un vizuālā stāvoklī. Tādējādi uzņēmējs, kuram rūp racionāla naudas izlietošana, var uzturēt nepieciešamās tehnikas parku, iekļaujoties saprātīgā budžetā.

Interneta veikala aio.lv lietotas tehnikas sadaļā ir pieejams plašs lietotu un atjaunotu ierīču klāsts. Te var sameklēt gan viedtālruņus, gan portatīvos datorus, datorus, monitorus, cietos diskus.

Bieži vien šādos veikalos, arī aio.lv, tiek tirgoti demo eksemplāri, kas ir bijuši izstādīti veikalu skatlogos. Tie ir pavisam jauni, iespējams, ar nelieliem vizuāliem defektiem, taču maksā lētāk. Jā, ir cilvēki, kas medī šādus viedtālruņus, monitorus vai datorus, jo zina, ka varēs labi ietaupīt.

Foto: Publicitātes foto

Iespēja turpināt lietot iecienītus modeļus vai nopirkt ierīci īpašām vajadzībām

Nereti mums iepatīkas konkrēts telefona modelis un ir žēl, ka to vairs neražo. Taču vienmēr ir vērts ieskatīties lietotas tehnikas veikalos – iespējams, atjaunots šī modeļa viedtālrunis labā darba kārtībā ir nopērkams.

Lietotas un atjaunotas tehnikas tirgus piedāvā ļoti plašu modeļu un zīmolu klāstu, tādēļ te vienmēr var meklēt risinājumu dažādām problēmām. Piemēram, aio.lv piedāvājums ļaus nelauzīt galvu, kā sameklēt labus papildu monitorus par saprātīgu cenu, ja tie nepieciešami kādam dažu mēnešu ilgam projektam. Ir jādodas garā komandējumā, līdzi būtu nepieciešams jēdzīgs portatīvais dators. Ir jāstrādā ārpus telpām, putekļos, netīrumos, līdzi būtu jāņem viedtālrunis, taču žēl savējo pakļaut tādai ārējās vides iedarbībai. Šīs ir tikai dažas situācijas, kad uzticama ierīce ar labu cenas un kvalitātes attiecību būs ideālais risinājums.

Foto: Publicitātes foto

Pārbaudīta kvalitāte

Bieži vien cilvēki uzdod jautājumu: vai pirkt lietotu viedtālruni vai atjaunotu datoru ir droši? Jā, ikviena ierīce tiek rūpīgi pārbaudīta un testēta. Tā ir atjaunota datora būtība: ierīce ir pārbaudīta, nolietotās komponentes ir rūpnieciski nomainītas, ir pieejama garantija, tādēļ lietotājs var droši turpināt to izmantot. Vajadzības gadījumā pieredzējuši aio.lv speciālisti un pārliecinās par tās gatavību darbam.

Ja jums ir svarīgs, piemēram, portatīvā datora akumulatora darbības ilgums, tad pirms iegādes var konsultēties ar mūsu speciālistiem un notestēt konkrēto akumulatoru.

Pārdevēji, kas rūpējas par savu reputāciju, pievērš lielu uzmanību veikalā pieejamās atjaunotās un lietotās tehnikas kvalitātei. Interneta veikalā aio.lv ir pieejami precīzi apraksti par katras ierīces stāvokli un raksturlielumiem. Proti, ierīces iegāde ir pārredzama un uzticama.

Iespēja saudzēt dabu

Foto: Publicitātes foto

Aizvien biežāk klienti, biznesa partneri, arī bankas pievērš uzmanību pakalpojumu piegādātāja ilgtspējai un uzdod jautājumu: cik “zaļš” ir jūsu bizness? Atjaunotam lietotam datoram , portatīvajam datoram, viedtālrunim vai monitoram ir lielāks dzīves cikls. Nepērkot jaunu tehniku, tiek samazināts elektronikas atkritumu daudzums. Proti, tā ir reāla iespēja saudzēt dabu un lielisks veids, kā uzturēt labu reputāciju klientu un partneru acīs.

Starp citu, savu produktu dzīves cikla ilguma pagarināšanas filosofiju atbalsta arī lielākie datoru ražotāji (Apple, Dell, HP, Lenovo), kuri paši mēdz organizēt datoru atjaunošanu rūpnīcā un piedāvāt tos tirgū atkārtoti.

Ja jums ir jāpērk portatīvais dators, galddators, monitors, viedtālrunis, internetveikala aio.lv atjaunotas un lietotas tehnikas sadaļā ir pieejami kvalitatīvi produkti, kas palīdzēs atrisināt dažādas biznesa problēmas un būs piemēroti dažādiem budžetiem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu