Netraucies ar galvu mūrī, tā vēl noderēs! Horoskopu prognoze visām zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 4. līdz 10. martam.

AUNS

Ļoti domīgs noskaņojums un mazliet tāds kā spēku apsīkums. Varbūt kaut kas jāmaina dienu ritmā, vajag kādas sportiskas nodarbes tonusam un pavasara vitamīnu devu. Atceries, ka sevi jāmīl! Tad arī darbi ies uz priekšu. Šajā nedēļā ir vērts apsvērt jaunas peļņas iespējas. Dažas idejas sākotnēji var šķist visai utopiskas, taču ir vērts veikt aprēķinus. Budžeta „ekseļi” vienmēr parāda reālo ainu. Arī uzticami sadarbības partneri var uzrasties. Nedēļas nogalē dažādas sabiedriskās aktivitātes, ballīte un simpātiju apliecinājumi.

VĒRSIS

Netraucies ar galvu mūrī, tā vēl noderēs. Vērša spītība šajā nedēļā var izpausties visā krāšņumā, bet – vai vajag? Zvaigznes pārbauda tavu pacietību, un panākumu atslēga slēpjas elastībā. Esi gatavs uzklausīt atšķirīgus viedokļus, kaut ko mainīt, un mazliet riskēt, lai izmēģinātu ko jaunu. Karjerā vai biznesā var rasties interesantas iespējas, kas prasa izlēmīgu rīcību. Būsi ieguvējs arī finanšu ziņā. Brīvdienās ieplāno ekskursiju ar izzinošu raksturu – vajag jaunus iespaidus, kas iedvesmo. Ceļā var rasties kādas simpātijas.

DVĪŅI

Ļoti aktīva nedēļa – trauksies no viena darba pie nākamā, piedalīsies sanāksmēs, zvanīsi, rakstīsi e-pastus... Un būs grūti saprast: kur tā diena atkal palikusi. Cita starpā pie tevis var nonākt kāda šķietami būtiska informācija. Taču vajag to rūpīgi pārbaudīt, jo pastāv iespējamība, ka viss nav tā, kā tiek pasniegts. Nestāsti tālāk. Kā mēdz teikt: baumas apsīkst, ja neviens tās neklausās. Labs laiks profesionālajai virzībai un kādam sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvdienās dodies izbraucienā, noorganizējot jauku kompāniju. Galvenais – lai jautri un omulīgi.

VĒZIS

Sajūta tāda, it kā dienas visas vienādas un vienmuļi pelēkas – bez enerģijas. Iespējams, pie tā vainojams pavasara nogurums. Dvēsele ilgojas pēc jauniem plašumiem, un vajadzētu sevi uzmundrināt, darot to, kas tīk sirdij. Tikai tu pats vari kaut ko mainīt sajūtās. Darbā gan īpaši panākumi nav gaidāmi, bet ir labs laiks mācībām. Ieskaties kurus un semināru piedāvājumā, lasi, meklē informāciju tīmeklī. Atradīsi ko tādu, kas jau tuvākajā laikā noderēs. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc, dodies garā pastaigā dabā vai gar jūru un izrunājies ar tuviem cilvēkiem. Ap sirdi gaišāk kļūs.

LAUVA

Būs iespējas parādīt talantus profesionālajā jomā un nostiprināt autoritāti. Kolēģi vai darījumu partneri labprāt uzklausīs tavu viedokli un atzinīgi novērtēs ieteikumus. Labvēlīgs laiks jauniem projektiem vai darba maiņai. Tāpat arī vari kārtot darīšanas iestādēs vai bankās. Daudzos jautājumos labs palīgs būs intuīcija. Ieklausies tajā arī tad, ja šķiet, ka tas nevar būt, jo... nevar būt nekad. Atklāsies interesantas lietas. Nedēļas nogalē dažādas aktivitātes ar radiniekiem – ģimenes pusdienas, kultūras pasākums, saziņa ar tuvajiem cilvēkiem svešatnē.

JAUNAVA

Uzmanīgi raugies, kur tērē enerģiju. Ļoti iespējams, ka gribēsi darīt vairākus darbus vienlaikus, labot citu kļūmes, un iesaistīties tādu jautājumu risināšanā, kas uz tevi nemaz neattiecas. Un pēc tam lielais izbrīns: kur tas laiks palika? Dienas un darāmo rūpīgi saplāno un koncentrējies uz svarīgāko. Tāpat arī jāraugās uz izdevīgumu un bez kautrēšanās vajag apspriest finanšu un atalgojuma jautājumus. Šajā nedēļā svarīgas arī sirdslietas. Kaislības kā meksikāņu seriālā un piedzīvojumi, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

SVARI

Šī nedēļa ar kārtīgu uzrāvienu: daudz ideju, jauni kontakti un kolēģu atbalsts. Tādā vispārējā "murdoņā" jutīsies ļoti labi un būs pozitīvs emocionālais fons. Kad garastāvoklis uz optimisma nots, tad arī darbi kust uz priekšu. Ja vajag uzņemties papildus pienākumus un atrisināt kādas sarežģītas situācijas, izrādi iniciatīvu – tas būs vēl viens bonusiņš tavai profesionāļa reputācijai. Brīvajā laikā jāpievēršas mājas darbiem vai jārisina nekustamā īpašuma jautājumi. Ja sirds brīva, dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, kas uznes kaislību viļņa virsotnē.

SKORPIONS

Darbā kā jau darbā: dažu brīdi viss veiksmīgi, dažu brīdi jārisina problēmas. Tev ir pieredze un zināsi, kā kurā brīdī rīkoties. Taču paļaujies tikai uz saviem spēkiem, jo kāds no kolēģiem var izrādīties nevīža un tad tās kļūmes tik un tā jālabo tev. Ir vērts ieskatīties darba sludinājumos, izvērtēt līdzšinējo sadarbību un būt atvērtam jauniem piedāvājumiem. Neesi lepns un izskati dažādus variantus. Ja arī sākumā kāds no tiem nešķiet saistošs. Daudz iedvesmojošu emociju sirdslietās. Noorganizē mīļotajam cilvēka romantisku pasākumu, bet, ja sirds brīva – iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Pārsteigumu pilns laiks. Spēji var mainīties situācijas darbā vai biznesā, kādi sadarbības partneri nozust, bet tikpat ātri citi un vēl labāki uzrasties vietā. Gatavojies tam, ka garlaicīgi nebūs. Bet tev jau arī nemaz netīk vienmuļas dienas. Vispārējā notikumu virpulī radīsies jaunas idejas, turklāt tādas, ar ko iespējams labi nopelnīt. Vienīgi vajadzētu visu noformēt juridiski korekti, lai vēlāk nerodas problēmas. Brīvajā laikā ar prieku rosīsies mājas saimniecībā: remontēsi, uzposīsi, izdaiļosi. Un aicināsi ciemiņus un saviesīgu pasēdēšanu ar intelektuālām sarunām.

MEŽĀZIS

Interesantas idejas un vēlme virzīties pa ierasto ceļu. Tev allaž ļoti svarīga bijusi stabilitāte un prognozējamība – tā sajūta, ka zem kājām zeme un saule austrumos aust un rietumos riet. Materiālais moments ir būtisks, un naudas lietas var sagādāt rūpes. Seko līdzi tēriņiem, taču labāk būtu, nevis savilkt jostu, bet meklēt iespējas, kā nopelnīt vairāk. Varbūt jāapgūst kaut kas jauns. Nedēļas nogalē dodies ceļojumā uz vietām, kur nav būts. Jauni iespaidi mudinās uz visu paraudzīties plašākā kontekstā. Varbūt atkāsi sev kaut ko jaunu.

ŪDENSVĪRS

Ļoti aktīva nedēļa. Saņemsi jaunu informāciju, kas šķitīs ļoti intriģējoša. Esi uzmanīgs - vērtē, ko dzirdi, un domā, ko runā. Citādi var rasties neveiklas situācijas un pārpratumi. Jābūt modram attiecībā uz finansēm. Ja vajag uzņemties papildus pienākumus, tad jārunā par samaksu. Vai arī jāpievēršas privātajam biznesam. Darbošanās pašam savā labā nesīs lielākus augļus. Tikai uzmanies no pārslodzes un brīvdienās atpūties. Jauka tikšanās ar draugiem sniegs daudz prieka.

ZIVIS

Profesionālajā jomā veiksmīgi kontakti, jaunas iespējas, autoritātes stiprināšana. Paļaujies uz prāta apsvērumiem, bet ieklausies arī intuīcijā. Radīsies interesanti vērojumi. Ar atvērtību un pozitīvismu atradīsi ceļu uz cilvēku sirdīm un iegūsi domubiedrus. Sekmīgs darbs komandā, kur cits citu saprot no pus vārda. Brīvdienās atpūties un baudi dzīvi. Mazliet bohēmas un daudz mīlestības. Dodies ar mīļoto romantiskā izbraucienā vai sarīko draugiem ballīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu