Ceturtdienas horoskops: 14. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 14. martam.

AUNS

Darbā vai biznesā daudz ideju un dažas no tām visai ambiciozas. Lai tiktu ar visu skaidrībā, nepieciešami daži pārdomu brīži vienatnē vai sarunas ar cilvēkiem, kuriem liela pieredze.

VĒRSIS

Jauni apstākļi, vēl nebijuši darba uzdevumi, bet biznesa cilvēkiem iespējamas partnerības problēmas. Ar smaidu un optimismu atrisināsi vissarežģītākos jautājumus.

DVĪŅI

Panākumi garantēti, ja atradīsi uzticamus sadarbības partnerus un būsi gatavs ieklausīties viņu viedoklī. Ja gribas ar plašāku vērienu tērēt, tad jāskatās, kā vairāk nopelnīt.

VĒZIS

Enerģiska diena. Liela uzmanība pievēršama finansēm, jo ir īstais laiks, lai palielinātu peļņu. Nešaubies, neminstinies, bet pamato un aizstāvi savas ieceres. Viss izdosies.

LAUVA

Šodien jau no paša rīta jāstrādā ar pilnu atdevi. Pienākumu daudz, atbildība liela, tāpēc vēlams, lai ir skaidrība un noteiktas prioritātes. Neļauj nevienam izjaukt tavus plānus.

JAUNAVA

Mainīgs garastāvoklis un prāts nemierīgs. Jātiek skaidrībā ar sevi, jo patiesībā apkārt košas krāsas un ir dažādas iespējas. Vajag ātri reaģēt un iesaistīties kādā jaunā projektā.

SVARI

Kolēģi vai darījumu partneri gaidīs idejas kā uzlabot vai paplašināt darbošanos un palielināt peļņu. Drošajiem pieder pasaule! Nebīsties izvirzīt ambiciozus mērķus.

SKORPIONS

Ar sirdi un dvēseli dzīvosi līdzi visam, kas notiek darba vidē. Bet, vai vajag? Ja jācīnās ar vējdzirnavām, tad varbūt labāk jāmaina darbs vai jāpievēršas savam biznesam.

STRĒLNIEKS

Pārņēmusi rutīnas sajūta? Jāizvēlas jauni mērķi, un kaut kas radikāli jāmaina arī attieksmē pret darāmo. Tad varēsi paveikt lielas lietas. Domā par nākotni jau šodien!

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā atbildīgi pienākumi, bet neuzņemies pārāk daudz. Ja darāms kaut kas papildus, tad runā par atalgojumu un izvērtē izdevīgumu.

ŪDENSVĪRS

Var nākties pierādīt savu ieceru pamatotību un pārliecināt kolēģus vai darījumu partnerus, kuri domā citādāk. Ar situācijām tiksi galā, bet nelielu stresu tās radīs.

ZIVIS

Darbīga un pozitīva diena. Kārtojami dažādi lietišķie jautājumi. Var būt diskusijas ar iestādēm vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem, bet tu sekmīgi tiksi galā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu