Piektdienas horoskops: 15. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 15. martam.

AUNS

Radīsies iedvesma ķerties pie jauniem projektiem, izveidosies interesantas pazīšanās, varbūt uzdzirkstīs kādas simpātijas. Iespējamas jaunas ziņas no partneriem vai paziņām ārzemēs.

VĒRSIS

Profesionālajā vidē iespējamas situācijas, kurās jākustina smadzenes un steidzami jāatrod risinājumi. Katrs notikums būs kā mācību stunda. Bet – vērtīga gan tev pašam, gan kolēģiem.

DVĪŅI

Šodien var atgadīties neparasti notikumi. Kāda tiem nozīme? Padomāsi un mozaīka saliksies pati no sevis. Diezgan ātri kļūs skaidrs - kurš, ko un kāpēc dara.

VĒZIS

Ja risināmi stratēģiski jautājumi, tad uzmanīgi uzklausi visus partnerus. Iespējams, kādā klusi izteiktā teikumā slēpjas panākumu zelta atslēdziņa. Vakarā aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi.

LAUVA

Dosi kolēģiem vērtīgus padomus un kompetenti atrisināsi sarežģītus jautājumus. Taču nav vēlams ķerties pie ļoti ambicioziem plāniem.

JAUNAVA

Pievērs uzmanību finansēm: vai bankas kontā ienācis viss, kam jābūt, vai viss noformēts precīzi. Ja kaut kas nešķiet īsti pareizi rēķinos, palūdz pārskatīt.

SVARI

Kolēģi vai darījumu partneri novērtēs tavas ieceres, un arī pašam būs gandarījums. Taču ar atzinīgiem vārdiem vien ir par maz. Izveido tāmi un izrēķini, kāda peļņa iespējama.

SKORPIONS

Loģika ir tava stiprā puse un lietišķu sarunu rezultāts šodien būs tev par labu. Paredzami ieguvumi gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Vakarā atpūties, lai rīt atkal vari enerģiski darboties.

STRĒLNIEKS

Sekmīga diena finanšu lietām: vari slēgt darījumus, atrast jaunus peļņas variantus, izdomāt ienesīgus projektus. Pratīsi pārliecināt potenciālos partnerus un domubiedrus.

MEŽĀZIS

Būs vēlme sekot līdzi likuma burtam un garam. Tu esi taisnības aizstāvis! Sekmīgi izdosies atrisināt sarežģītas situācijas un palīdzēt kādam draugam vai kolēģim.

ŪDENSVĪRS

Nedaudz gaisīgs noskaņojums un sirdī pavasaris. Darbs nebūs pirmajā vietā, vairāk domāsi par sirdslietām. Svarīgas patiesas vērtības un nopietna attieksme.

ZIVIS

Dažu brīdi var pārņemt eksistenciālas pārdomas. It kā jau pats zini visu, bet skats no malas noderēs. Ir tik labi apzināties, ka līdzās cilvēki, uz kuriem vari paļauties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu