Sestdienas horoskops: 16. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 16. martam.

AUNS

Šo dienu vajadzētu veltīt sev - mierīgi atpūsties, padomāt, pameditēt. No saviesīgām aktivitātēm nebūs prieka, drīzāk var izcelties kādas nesaprašanās un izveidoties sarežģītas situācijas.

VĒRSIS

Ieplāno kultūras pasākuma apmeklējumu vai izbraucienu dabā – līdzi ņemot jautru kompāniju, tuvos un mīļos cilvēkus. Daudz optimisma un pozitīvisma.

DVĪŅI

Rāma, nesteidzīga un apcerīga diena. Mierīgi atpūties un palutini sevi, darot to, kas iedvesmo. Vakarā aicini kopā draugus un aizejiet vakariņās uz restorānu vai klubu izdejoties.

VĒZIS

Rūpes par radiniekiem un mājas saimniecību. Vari sarīkot pavasara talku ar ballīti noslēgumā. Daudz jautrības, omulīga atmosfēra, sirsnīgas sarunas.

LAUVA

Laiks, kas pavadīts kopā ar ģimeni un draugiem, būs īpaši iedvesmojošs. Privātajā dzīvē nekautrējies izrādīt jūtas. Varbūt tieši tagad vajag atvērt sirdi kādam īpašam cilvēkam.

JAUNAVA

Labi atpūties, esi pēc iespējas vairāk kopā ar tuvajiem cilvēkiem, padomā par veselīgu dzīvesveidu. Pievērs uzmanību emocionālajai un fiziskajai labsajūtai.

SVARI

Finansiālajā jomā esi uzmanīgs, un plāno savus tēriņus rūpīgi. Var rasties vēlme doties iepirkšanās tūrē iegādāties kaut ko īpašu. Tomēr apdomā, cik tas būs lietderīgi.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē daudz emociju, romantika un sirds siltums. Būs svarīgi, lai otrs cilvēks saprot tevi no viena acu skata. Ja sirds brīva, izej sabiedrībā – varbūt satiksi radniecīgu dvēseli.

STRĒLNIEKS

Aktīva diena, daudz komunikācijas, patīkami pavadīts laiks kopā ar savējiem. Pievērsies sportiskām aktivitātēm, kā arī runā ar tuviniekiem par saviem sapņiem un plāniem.

MEŽĀZIS

Kaut kas padarāms mājas saimniecībā, bet lielus darbus neplāno. Labāk doties ar mīļajiem cilvēkiem uz kādu pasākumu: koncertu, teātri, izstādi. Dvēselei gribas estētisko baudījumu.

ŪDENSVĪRS

Prieks no kopā būšanas ar tuviniekiem, aizraujošiem pasākumiem un intelektuālām sarunām. Interesantas diskusijas var raisīties par globālām tēmām – labs treniņš prāta asumam.

ZIVIS

Jauka un sirsnīga tikšanās ar draugiem, kultūras pasākumi un daudz sirsnības. Kādam aizraujoši mīlas piedzīvojumi. Šī diena sniegs daudz pozitīvu emociju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu