Piektdienas horoskops: 22. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 22. martam.

AUNS

Tu proti saprasties ar cilvēkiem un sniegt vērtīgus padomus. Tikai nedāļā savas idejas pa labi un kreisi, bet lūkojies pēc izdevīguma. Sekmīgas darījumu sarunas.

VĒRSIS

Tu vienmēr iestājies par prognozējamību visās dzīves jomās. Tā – lai būtu skaidrs, ka saule no rīta uzaust un vakarā noriet. Uzmanies no ieslīgšanas rutīnā.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā viss vairāk vai mazāk notiek un īpašas aktivitātes no tavas puses nav nepieciešamas, ko nevarētu teikt par privāto dzīvi. Ģimene vai mīļotais cilvēks vēlas tavu uzmanību.

VĒZIS

Profesionālajā vidē nemierīgi, bet tas nav kavēklis plānot nākotni un domāt par ienākumu palielināšanu. Ar smaidu un šarmu panāksi to, ko esi iecerējis.

LAUVA

Situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Daudz emociju, kas jāapvalda. Izrunājies ar kādu tuvu cilvēku un ap sirdi kļūs vieglāk.

JAUNAVA

No paša rīta jāstrādā ar pilnu atdevi. Kolēģi vai darījumu partneri gaidīs idejas kā uzlabot vai paplašināt darbošanos. Tas dos labākus rezultātus gan morālā, gan materiālā izteiksmē.

SVARI

Lietišķajā jomā panākumi garantēti, ja atradīsi uzticamus sadarbības partnerus un būsi gatavs ieklausīties viņu viedoklī. Vakarā laiks ballītei un jautrām izklaidēm.

SKORPIONS

Dažu brīdi var pārņemt eksistenciālas pārdomas. Jātiek skaidrībā ar sevi. It kā jau pats zini visu, bet skats no malas noderēs. Jānosprauž jauni mērķi, un kaut kas radikāli jāmaina attieksmē.

STRĒLNIEKS

Daudz ideju un dažas no tām visai ambiciozas. Nešaubies, neminstinies, bet pamato un aizstāvi savas ieceres. Varbūt jāmaina darbs, varbūt jāpievēršas savam biznesam.

MEŽĀZIS

Apkārt virmo interesanti notikumi. Prātosi - kāda gan tiem nozīme? Pēc brīža tā mozaīka saliksies pati no sevis. Ātri vien kļūs skaidrs: kurš, ko un kāpēc dara.

ŪDENSVĪRS

Kolēģi vai darījumu partneri novērtēs tavu darbošanos, un arī pašam būs gandarījums. Taču ar atzinīgiem vārdiem vien ir par maz. Izvērtē izdevīgumu.

ZIVIS

Var gadīties, ka notver sevi pie domas: tepat līdzās risinās svarīgi notikumi, par kuriem tev nav informācijas. Nezīlē kafijas biezumos, bet mēģini noskaidrot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu