Kuram šopavasar būs laimīgā loze mīlā? Horoskopi visām zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 25. marta līdz 31. martam.

AUNS

Tu ej pa ierasto ceļu, bet pēkšņi paveras jauni apvāršņi... Šī nedēļa var nest interesantas iespējas darba jomā. Izaicinājumi tevi nebaida, tāpēc būsi gatavs kaut ko mainīt. Ģeniālais Alberts Einšteins teicis: „Dzīve ir kā brauciens ar velosipēdu. Lai noturētu līdzsvaru, jāturpina kustēties.” Vienīgi nedari neko steigā vai emociju iespaidā. Tas attiecas arī uz attiecību tēmu – runā ar mīļoto cilvēku par to, kas tev liekas svarīgi. Brīvdienās labs laiks, lai sakārtotu mājokli un uzskaistinātu interjeru. Pēc tam ielūdz ciemos radus un draugus, sarīkojiet Lieldienu olu kaujas.

VĒRSIS

Ražīga nedēļa. Radīsies iespējas izcelties un parādīt savus talantus. Īstais laiks, lai domātu par ilgtermiņa mērķiem un veidotu karjeru. Ja kādas idejas vai projekti bijuši noglabāti tālos failos vai atvilktnes dziļumā, tagad tos vajag īstenot. Savām idejām atradīsi atbalstītājus, kas ļoti novērtēs tavu kompetenci un racionālismu – to, ka stāvi abām kājām uz zemes. Attiecību jomā saprašanās un harmonija, it īpaši tad, ja veltīsi otrajai pusītei uzmanību un uzklausīsi. Brīvajiem ļaudīm iespēja satikt kādu īpašu cilvēku, kurš saprot un pieņem tevi, tādu, kāds esi.

DVĪŅI

Jaunas iespējas profesionālajā jomā, kas prasīs radošu pieeju. Izcelsies ar komunikācijas prasmi un intelektu - tie būs galvenie „instrumenti”, lai pārliecinātu kolēģus vai biznesa partnerus un veidotu sekmīgu sadarbību. Laba nedēļa prezentācijām un publiskiem pasākumiem, un kādā no tiem iespējama tikšanās, kuras rezultātā top interesants projekts. Tikai vienošanās noformē juridiski korekti. Attiecību tēmā daudz sirsnīgu sarunu un siltas emocijas. Nedēļas nogalē sarīko pasākumu ģimenei – aizejiet uz kino, teātri, apmeklējiet amatnieku tirdziņu vai brīvdabas izklaides pasākumu.

VĒZIS

Tolerance ir laba lieta, taču dažreiz tā jāliek pie malas, tāpat kā izpratnes pilnā un labestīgā attieksme pret visu un visiem. Ir laiks pārskatīt savus mērķus un prioritātes darbavietā, kā arī atklāti pateikt to, kas nav pa prātam. Ievēro izcilā senās Romas oratora Cicerona teicienu: „Inteliģence bez ambīcijām ir kā putns bez spārniem.” Pastāsti ieceres, aizstāvi tās, pierādi un oponē. Lai kaut ko būtisku sasniegtu, jāņem iniciatīva savās rokās. Pēc spraigiem darbiem nedēļas nogalē jāatpūšas un jāvelta uzmanība sirdslietām. Svarīga savstarpēja uzticēšanās.

LAUVA

Iespēja izcelties, parādīt savas vadītāja spējas un radošo potenciālu. Darba sanāksmēs vai profesionālajās diskusijās vajag piedāvāt idejas, izmantojot inovatīvus risinājumus. Lielāka veiksme tiem, kas spēj saskatīt nākotnes perspektīvas. Neaprobežojieties ar ierasto un sasniegto - šī ir laba nedēļa, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un uzņemtos lielākus izaicinājumus. Kādam iespējami interesanti piedāvājumi saistībā ar ārzemju tēmu. Privātā dzīve pilna kaislību un romantisku noskaņu, pārsteidz mīļoto cilvēku ar aicinājumu doties iedvesmojošos piedzīvojumos vai ar sirsnīgu dāvaniņu.

JAUNAVA

Galvenais – lietu kārtība, struktūra un loģika...Kā parasti, izcelties ar precizitāti un organizētību, kā arī ar spēju rast praktiskus risinājumus sarežģītiem darba uzdevumiem. Izstrādā jaunus projektus, veic korekcijas esošajos. Tava pieredze dos labus rezultātus un kolēģi būs pateicīgi. Kādam var nākt negaidīts karjeras vai biznesa piedāvājums. Daudz nedomā, bet piekrīti, pretējā gadījumā kāds cits aizsteigsies priekšā. Privātajā dzīvē emociju viļņošanās – neļauj vaļu negācijām, bet raugies uz norisēm ar pozitīvu skatu. Sirsnība ir kā saules gaisma dvēselei.

SVARI

Šī darba nedēļa īsāka, taču tev vaļošanās nebūs prātā. Katra diena ar darbiem piepildīta no rīta līdz vakaram. Steigsi pabeigt iesākto un saplānot darāmo tālākam laika posmam. Pulcē ap sevi

spēcīgu komandu, tad veiksies raitāk. Un vispār – vajadzētu izvērtēt, kas ir cilvēki, ar kuriem sadarbojies: vai uz viņiem var paļauties, vai ir līdzīgs skatījums uz procesiem un atbildības sajūta. Ja rodas šaubas, tad vajag kaut ko mainīt. Garajās brīvdienās vēlams kaut kur aizbraukt, uz kādu zemi, kur jau pavasaris pilnā plaukumā. Paliekot mājās, daudz darīšanu ar radiniekiem.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā veiksmes laiks – ir iespējas atrisināt jautājumus, kas kādu laiku iestrēguši bez virzības. Izdomāsi novatoriskus risinājumus un tavas idejas tiks augstu novērtētas. Nekļūsti iedomīgs! Tu jau pats zini savu vērtību un atzinīgi vārdi nav iemesls, lai atslābtu. Kaut arī šī darba nedēļa īsāka, vajag doties uz priekšu ātrā tempā. Ja pietrūkst kādu zināšanu – ķeries pie mācībām. Brīvdienās ar prieku saimniekosi mājās: vajag veikt pavasara spodrības darbus, sakopt āra teritoriju, izšķirot drēbes. Lieldienās - olu krāsošana, ripināšana un šūpošanās. Lieliska atpūta kopā ar mīļiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Dilemma... Kas labāk - nožēlot to, ko esi izdarījis, vai to, ko neesi paveicis? Tas tāds filozofiskas dabas jautājums, kad paveras kāds jauns ceļš. Šajā nedēļā pavisam negaidot var nākt vilinošs darba piedāvājums vai kāda interesanta peļņas iespējas. Ir jādodas uz priekšu, bet noteikti jāparēķina izdevīgums un nav jākautrējas apspriest finanšu jautājumus. Kā mēdz teikt: katram plees „klikšķim” sava cena. Naudas lietās esi apdomīgs un pārāk netērējies Lieldienu svinēšanai. Vairāk prieka no jautras kopā būšanas ar savējiem un aktīvām, sportiskām izklaidēm.

MEŽĀZIS

Daudz dažādu domu... Jo vairāk prātosi, jo vairāk liksies, ka nākotne miglā tīta un pamats zem kājām nav perfekti stabils. Varbūt tas vienkārši ir pavasara nogurums un dienas iegājušas rutīnā. Izrunājies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies, un enerģijas atjaunošanās nebūs ilgi jāgaida. Un tad ar sparu  pievērsies darba lietām - kolēģi vai sadarbības partneri tavas domas un idejas uztvers jau no pus vārda. Tā ir laba sajūta, kad esi uz viena viļņa un veidojas lieliska komanda. Garajās brīvdienās gribēsi no sirds atpūsties: gan pameditēt, gan ar draugiem sarīkot olu ripināšanas sacensības.

ŪDENSVĪRS

Darbā nevajag pārcensties un pārpūlēties, lielāks labums būs, ja saplānosi un saorganizēsi to, kas darāms pēc garajām Lieldienu brīvdienām. Šī nedēļa sekmīga, lai apspriestu jaunus projektus, sarīkotu ar kolēģiem „prāta vētru” un pievērstos finanšu jautājumiem. Kādam iespējami sekmīgi kontakti ar ārzemju partneriem. Savukārt kāds izdomās apgūt jaunas zinības vai papildināt profesionālās iemaņas kursos. Darba nedēļa beigsies ātri. Ko iesākt svētkos? Klusajā laikā padomā, kas tev svarīgi, vai iesaisties labdarībā, bet Lieldienās jautras izklaides ar radiem un draugiem.

ZIVIS

Var uznākt „niķis un kašķis”, kad gribas kritizēt, bārties un apvainoties. Bet vai tam ir iemesls? Izvērtē situācijas uz izrunājies - svarīgi uzklausīt līdzcilvēku domas un veidot draudzīgu dialogu. No tā ieguvēji būs visi. Labs laiks finanšu jautājumu risināšanai: runā par algas pielikumu vai peļņas sadali, un, ja tev ir prasmes, ar kurām vari nopelnīt papildus, tad liec tās lietā. Gatavojoties svētkiem, esi apdomīgs tēriņos. Lieldienu brīvdienās apciemo vai sazinies ar tuviniekiem. Sirdslietās mutuļos kaislības. Ja esi brīvs, tad atver sirdi pavasara saulstariem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu