Piektdienas horoskops: 29. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 29. martam.

AUNS

Pievērsies mājas saimniecībai: vajag izšķirot garderobi, trauku plauktus, interjera priekšmetus. Pavasaris mīl spodrību! Atdod labdarībai to, kas netiek izmantots.

VĒRSIS

Pavasaris iedvesmo. Ja laika apstākļi atļauj, dodies pārgājienā – pa dabas takām, gan jūru vai tuvējo parciņu. Vajag izvēdināt galvu un izbaudīt viegluma sajūtu.

DVĪŅI

Daudz dažādu iespēju dienu pavadīt interesanti un doties piedzīvojumos. Apspriedies ar ģimeni un draugiem, kādas atpūtas aktivitātes būtu saistošas visiem.

VĒZIS

Pēc īsās, bet spraigās darba nedēļas ir jāatpūšas un jāvelta uzmanība sirdslietām. Svarīga savstarpēja uzticēšanās. Vajag arī apspriest Lieldienu svinību plānus ar tuviniekiem.

LAUVA

Šī diena ir lieliska, lai pievērstos mīļotajam hobijam. Vai - varbūt ir vērts izmēģināt kādu jaunu aktivitāti vai apmeklēt interesantu pasākumu, kas papildina garīgi un emocionāli.

JAUNAVA

Pievērs uzmanību labsajūtai, un atrodi pietiekami daudz laika atpūtai un relaksācijai. Šodien ir laiks baudīt dzīvi un piepildīt to ar pozitīvu enerģiju.

SVARI

Garajās brīvdienās vēlams kaut kur aizbraukt. Vēlams uz kādu zemi, kur jau pavasaris pilnā plaukumā. Paliekot mājās, daudz darīšanu ar radiniekiem un gūzma saimniecības darbu.

SKORPIONS

Apdomā savas vēlmes un emocionālās vajadzības, un pievērsies iekšējās pasaules sakārtošanai. Varbūt kas jāmaina dienu ritmā, jāizvērtē darba un ikdienas pienākumu apjoms.

STRĒLNIEKS

Radīsies vēlme sakārtot mājas vidi un padarīt to vēl patīkamāku un mājīgāku. Pārrunā ieceres ar ģimeni, tas stiprinās attiecības un komandas garu. Savējie – tas ir spēks un atbalsts.

MEŽĀZIS

Dodies dabā, izbraucienā ar kādu neparastu un interesantu galamērķi vai piedalies piedzīvojumu spēlē – būs aizrautība, prieks un lieliski pavadīta laika sajūta.

ŪDENSVĪRS

Klusajā laikā padomā, kas tev svarīgi. Daudz prieka sagādās izbrauciens dabā ar mīļajiem cilvēkiem. Kādu sirdi var saviļņot dziļas emocijas.

ZIVIS

Apcerīgs noskaņojums un pārdomas par dzīves jēgu. Lai atbrīvotos vai izvairītos no emocionālās spriedzes un atjaunotu iekšējo līdzsvaru noderēs kāda garīgā prakse, joga, meditācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu