Kaisle un jutekliskums. Labākie mīlnieki pēc Zodiaka zīmes

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astrologi iepazīstina, kuri Zodiaka zīmes vīrieši nosaukti par kaislīgākajiem un jutekliskākajiem mīlniekiem.

Auns

Satiekot Aunu, noteikti aizraus viņa spontanitāte un avantūrisms, un vakara turpinājums pavērs jums jaunus seksuālos apvāršņus. Tomēr nemaldiniet sevi ar cerībām par turpmāko saziņu; Auns izvairās no saistībām līdz pēdējam, taču, iespējams, viņam nebūs iebildumu pavadīt vēl vienu nakti, ja sekss bijis lielisks.

Vērsis

Vērsis ir viena no juteklīgākajām Zodiaka zīmēm. Sekss viņiem sniedz neticamas emocijas. Tā kā viņi var būt nedaudz slinki un kautrīgi, viņi parasti gaida, kad partneris uzņemsies iniciatīvu. Bet, runājot par tuvību, partnerim jābūt tikpat kaislīgam, citādi Vērsis var sākt meklēt sānsoļus.

Dvīņi

Ja Dvīņi vēlas kādu savaldzināt, viņiem noteikti tas izdosies. Viņi izmantos visu savu harismu un šarmu, ko daba viņiem dāvājusi. Viņi spēj burtiski mainīties visu acu priekšā, pielāgojoties otrās pusītes vēlmēm. Pat balss mainās tā, lai izklausītos pēc iespējas seksīgāk cilvēkam, ar kuru viņi vēlētos iepazīties tuvāk.

Svari

Viņus nevar saukt par vienas nakts sakaru cienītājiem, taču fakts ir tāds, ka viņi vienmēr ir šaubīgi un neizlēmīgi. Un tomēr, ja attiecībās radīsies uzticība, tad šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var atklāties jaunā, negaidītā veidā un atvērt partnerim savu seksuālo preferenču bagātību.

Lauva

Lauva ir nākamā seksīgākā Zodiaka zīme. Viņi ir aktīvi, ambiciozi un optimistiski noskaņoti. Viņi prot labi pavadīt laiku un prot padarīt pozitīvu pat visbezcerīgāko situāciju. Nav iespējams nejust siltumu un harismu, kas izstaro no viņu būtības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu