Kensingtonas pils mudinājusi Keitu visu atklāt, jo draudēja informācijas noplūde. Kurš varēja nodot Keitu? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Kā ziņo Dailymail, Velsas princese tomēr bija spiesta atklāt savu noslēpumu - vēža diagnozi, un to mudinājusi izdarīt Kensingtonas pils. Kāpēc tāda steiga?  Izrādās, draudējusi informācijas noplūde no sveša avota. Kurš varēja nodot Ketrīnu?

Kā jau ziņojām, 22. marta vakarā Velsas princese izplatīja video paziņojumu, kurā apstiprināja, ka viņai ir diagnosticēts vēzis un ka viņa ir sākusi ķīmijterapiju.

Tapis zināms, ka šis paziņojums izplatīts pēc izdarītā "spiediena" no Kensingtonas pils puses, jo tapis zināms, ka kādam "nepiederošam" ir zināms Keitas veselības stāvoklis.

Kensingtonas pils sazinājās ar Velsas princesi un informēja viņu, lūdzot apsteigt šo informācijas noplūdi, raksta "Daily Mail".

Nav skaidrs, vai informācijas noplūde radusies Londonas klīnikā, kur princesei janvārī tika veikta vēdera dobuma operācija, vai arī citviet.

"Lai kāds būtu iemesls, Keitas saņemtā vispārējā atzinība apstiprināja, ka tas bija pareizs lēmums," teikts Natašas Andersones slejā "Dailymail".

Vairāki princesei tuvi cilvēki pauž, ka iemesls, kāpēc Keita video atklāja tik daudz detalizētas informācijas, bija tāpēc, lai "apklusinātu tos, kuri par viņas pazušanu visu šo laiku bija nežēlīgi spekulējuši".

"Ketrīnas vēstījums bija izmisums," laikrakstam The Sunday Times sacīja Keitas draugs.

"Vai nav skumji, ka viņai pat nebija izvēles to paturēt privāti? Tenku dēļ viņai bija jābūt godīgai un jādalās ar šo ar visu pasauli."

Bet kāds cits avots, kuram Keita uzticējās, pauž, ka pēdējo nedēļu drāma tomēr nebija galvenais viņas lēmuma virzītājspēks. "Tas bija tāpēc, ka viņa zina, ka ir publiska persona un viņai ir liela atbildība pret tautu," draugs sacīja izdevumam.

Velsas princis Viljams un princese Ketrīna kopā ar saviem bērniem Lieldienas pavadīja ģimenes atpūtas mājā Norfolkā. Bērni skolā neatgriezīsies līdz 17. aprīlim. Ģimene neapmeklēja arī Lieldienu dievkalpojumu Vindzoras pilī. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu