Jauna elpa tirgū: Huawei laiž klajā FreeClip austiņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Open Ear jeb atvērtā tipa dizaina austiņas arvien straujāk iekaro tirgu, piedāvājot labāku alternatīvu nekā klasiskās bezvadu austiņas. Lai pielāgotos patērētāju vēlmēm un piedāvātu jaunu klausīšanās pieredzi, Huawei ir laidis klajā jaunas FreeClip bezvadu austiņas – pirmo Huawei Open Ear dizaina sēriju. Tās ir piemērotas un ērtas teju 10 000 dažādām ausu formām, ar vienu uzlādi mūziku var klausīties līdz pat 8 stundām, kā arī tās iezīmē jaunu ēru Smart Wear Detection tehnoloģijās, ļaujot austiņas lietot pamīšus.

Inovatīvs dizains un nenoliedzams komforts

Lai radītu tādu bezvadu austiņu dizainu, kas ir ne tikai gaumīgs, bet arī ergonomisks, un to kvalitāte atbilstu patērētāju vēlmēm, tehnoloģiju ražotāji to izstrādei veltīja teju trīs gadus. “Huawei FreeClip austiņu konsoles dizains apvieno ergonomisku pupiņas formas moduli un akustisko lodīti ar ekskluzīvu C-bridge savienojuma dizainu. Savienojuma dizains ir izgatavots no augstas veiktspējas niķeļa-titāna sakausējuma, un tas tika veidots, balstoties uz vairāk nekā 10 000 dažādiem ausu paraugiem, kas nodrošina jaunajām austiņām optimālu izmēru un izliekumu. To elastību un vienlaikus izturību pierāda arī 25 000 veiktie uzticamības testi.

''Katra austiņa sver tikai 5,6 gramus un cieši pieguļ lietotāja ausīm, tāpēc austiņas ir arī ērti valkāt ne tikai ilgstoši, bet arī izmantot visnotaļ aktīvos treniņos, nebaidoties, ka tās kritīs ārā," stāsta tehnoloģiju eksperts Mikus Tillers.

Foto: Publicitātes foto

Izcila lietošanas pieredze slēpjas detaļās

“Velns slēpjas detaļās”, tāpēc, lai nodrošinātu pēc iespējas kvalitatīvāku klausīšanās pieredzi, kur bezvadu austiņas tiek pielāgotas cilvēkam, nevis otrādi, Huawei ir parūpējies par dažādiem aspektiem. Piemēram, Huawei jaunajās austiņās ir iestrādāta unikāla tehnoloģija – Smart Wear Detection, kas padara klausīšanās pieredzi daudz patīkamāku, ērtāku un intuitīvāku. Ja tradicionāli austiņas tiek šķirotas starp labo un kreiso, lietotājam nereti laužot galvu, kurā ausī ievietot katru austiņu, tad ar šīs tehnoloģijas palīdzību tās automātiski pielāgojas starp kreiso un labo ausi, attiecīgi pielāgojot arī skaņu. “Tas nozīmē, ka vari bez problēmām dalīties ar savu mīļāko dziesmu ar citiem, neatkarīgi no tā, kā tiek ievietota austiņa. Austiņas automātiski pārslēgs kreiso un labo kanālu un paziņos par to arī lietotājam,” stāsta eksperts.

Neierobežota klausīšanās pieredze

Huawei FreeClip būtiska priekšrocība ir arī to ilgais akumulatora darbības laiks – ar jaunajām austiņām mūziku bez mites var baudīt līdz pat 8 stundām bez uzlādes ietvara, savukārt ar ietvaru tās kalpo līdz pat 36 stundām.

"Gadījumos, kad austiņu akumulators ir zems, lietotāji var izmantot ātrās uzlādes funkciju. Uzlādei veltot vien 10 minūtes, lietotājs var izmantot austiņas trīs stundas, kas ir mērāms teju divu filmu garumā. Nenoliedzami, ilgs akumulatora darbības laiks ir īpaši svarīgs tiem, kuri austiņas izmanto kā neaizstājamu palīgu darbā vai sportojot. Arī iestrādātais Smart Wear Detection, kas ļauj austiņas lietot pamīšus, palīdz optimizēt austiņu akumulatora darbības laiku. Tas ir noderīgi, piemēram, kad lietotājiem ir nepieciešama tikai viena austiņa, lai ātri atbildētu uz zvanu," norāda eksperts.

Pērkot Huawei FreeClip austiņas no 01.04.2024. līdz 28.04.2024. par 199 EUR, dāvānā saņem viedo aproci Huawei Band 8.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu