Specializētais lūgšanu vajadzību portāls Latvijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lūgšanas ir svarīga kristieša dzīves sastāvdaļa. Tā ir komunikācija starp lūdzēju un Dievu. Kristieša lūgšanu praktizēšana svarīga katru dienu, saka Aivars Biezbārdis, Portāla moderators.

Lūgšanu vajadzību portāls www.prayer-needs.com paplašina lūgšanu kalpošanas iespējas, nodrošinot lūdzējam vietu jebkurā laikā izteikt savu lūgšanu vajadzību un jebkurš portāla apmeklētājs var pievienoties lūdzējam aizlūdzot par to.

Kristieši regulāri, apmeklējot baznīcu, lūgšanu vajadzības Dievam uztic saviem draudzes locekļiem un mācītājam ar kuriem vienojās kopīgās lūgšanās. Tāpat lūgšanu vajadzības tiek izteiktas publiskos televīzijas dievkalpojumos zvanot uz ekrānos redzamiem telefona numuriem un dievkalpojuma laikā mācītājs par tiem aizlūdz. Lūgšanu vajadzību portāls www.prayer-needs.com paplašina lūgšanu kalpošanas iespējas, nodrošinot lūdzējam vietu jebkurā laikā izteikt savu lūgšanu vajadzību un jebkurš portāla apmeklētājs var pievienoties lūdzējam aizlūdzot par to.

Vienlīdz svarīga ir arī liecināšana par Dieva darbu savā ikdienā, kuru draudzes priekšā izstāsta kristietis. Lūgšanu vajadzību portālā ir arī iespēja liecināt par vareniem Dieva darbiem tavā dzīvē.

Jēzus Kristus ir devis apsolījumu - lūdziet, un jums tiks dots. Un, ja lūdz divi vai vairāk, tad Dievs ir viņu vidū, un piepilda viņu lūgšanu.

Šī mājaslapa ir veidota ticībā Dievam. Publicējot tavu lūgšanu www.prayer-needs.com mājaslapā, tavu lūgšanu vajadzību var redzēt jebkurš mājaslapas apmeklētājs un var pievienoties kopīgai lūgšanai. Kopā lūdzot mēs piepildam Dieva apsolījumu un varam paļauties, ka Dievs pēc sava prāta dos īsto risinājumu īstajā laikā, jo mums ir Liels un Mīlošs Tēvs kurš visu kontrolē un tur savās rokās.

Lūgsim kopā!

Publicējot tavu liecību par Dieva darbu tavā dzīvē, mēs kopā godinot un slavējot varam pateikties Dievam.

Slava Dievam.

Portāla sadaļa, IKDIENAS RAKSTI, katru dienu tiek papildināta ar svarīgiem Bībeles rakstu izvilkumiem, kurus izlasot dienas sākumā ir iespēja saņemt atziņu un iedrošinājumu dienas gaitām. Zem ikdienas rakstiem ir norādītas rakstu vietas, kuras lasot katru dienu var iepazīt Bībeli.

Lūgšanu vajadzību portāla projekts tika uzsākts 2012.gada septembrī testa režīmā. Šī projekta ideju atbalsta Grobiņas Baptistu draudze un Āgenskalna Baptistu draudze. Testēšana ir veiksmīgi noslēgusies un portāla pilnvērtīga darbība tiek uzsākta 27.03.2013.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu