Kravas auto ietriecas tilta margās (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Šofera veselības problēmas bija iemesls, kādēļ viņa vadītā kravas automašīna ietriecās Liepājas Jaunā tilta margās, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Negadījums šodien uz Jaunā tilta notika ap pusdienlaiku. Kravas automašīna "Renault Premium", braucot centra virzienā, pēkšņi sāka virzīties uz kreiso pusi, pāri pretējai braukšanas joslai, un ietriecās tilta margās. Par laimi, ceļš tobrīd bija brīvs no automašīnām, tāpēc neviens necieta.

Uz notikuma vietu izsaukta mediķu brigāde, kura secināja, ka negadījumā vainojamas šofera veselības problēmas. Iespējams, 1967. gadā dzimušo vīrieti pie stūres pārsteigusi epilepsijas lēkme. Mediķu brigāde ar cietušo kādu brīdi uzkavējās uz vietas, bet pēc tam nogādāja viņu Liepājas reģionālajā slimnīcā.

Negadījuma laikā satiksme pār Jauno tiltu netika slēgta, to tikai ierobežoja un kārtību uzraudzīja gan Valsts policijas Satiksmes uzraudzības rotas, gan Pašvaldības policijas patruļas automašīnas.

Foto: www.liepajniekiem.lv
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu