Sniegs un apledojums braukšanu apgrūtina pa vietējiem un reģionālajiem ceļiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem pirmdienas rītā ir apmierinoši, jo tie nokaisīti, bet turpinās darbi uz reģionālajiem ceļiem, kas vēl daudzviet ir sniegoti un apledojuši, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» operatīvā informācija.

Ceļu uzturēšanas darbos naktī bija iesaistīta 191 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica ceļu kaisīšanu un attīrīšanu no sniega.

Braukšana pa vietējiem ceļiem apgrūtināta visā valstī.

Mazie ceļi ir sniegoti un ledaini.

Pirmdien lieli nokrišņi nav gaidāmi. Šosejas vietām var būt slidenas, un vakarā atkārtoti veidosies apledojums, prognozē sinoptiķi.

Par apstākļiem, kas negatīvi ietekmē braukšanu pa valsts ceļiem, iedzīvotāji aicināti ziņot Satiksmes informācijas centram pa diennakts tālruni 80005555 vai, izmantojot Twitter @LVceli, lai nodrošinātu šīs informācijas nodošanu atbildīgajiem ceļu uzturēšanas dienestiem tālākai operatīvai rīcībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu