Interneta veikali saņem «Droša e-veikala» sertifikātu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) «Droša e-veikala» sertifikātu saņēmis trešais Latvijā reģistrētais interneta veikals, informēja LTA prezidents Henriks Danusēvičs.

Sertifikātu saņēmis bērnu preču veikals «www.royalkids.lv».

«Droša e-veikala» sertifikāts jau ir piešķirts diviem Latvijā reģistrētiem interneta veikaliem - «Xnet.lv» un «Paēd.lv».

«Royalkids.lv» sertifikāts piešķirts no 2012.gada 1.jūlija, «Xnet.lv» - no 2011.gada 15.aprīļa, savukārt «Paēd.lv» - no 2011.gada 11.aprīļa. Šo sertifikātu izsniedz uz vienu gadu, un to iespējams atkal pagarināt.

Palielina uzticamību un drošību

«Droša e-veikala» sertifikāts ir starptautiski atpazīstams. To Latvijā ieviesa pirms vairāk nekā gada, lai palielinātu uzticamību un patērētāju drošību, iegādājoties preces internetā.

Sertifikāts apliecina konkrētā uzņēmuma darbības atbilstību Eiropas Rīcības kodeksam, tas nozīmē patērētājam draudzīgu, uzticamu un korektu tirdzniecību e-vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu