e-latvenergo.lv lietotāju skaits strauji pieaug

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada laikā AS «Latvenergo» e-pakalpojumu portāla «www.e-latvenergo» lietotāju skaits ir pieaudzis par vairāk nekā 53 000, informēja «Latvenergo» preses sekretāre Ivita Bidere.

Saskaņā ar «Latvenergo» apkopoto statistiku, septembra laikā ir ievērojami pieaudzis portāla unikālo lietotāju skaits - pašapkalpošanās portālu ir izmantojuši 145 168 unikālo lietotāju, kas ir līdz šim lielākais unikālo apmeklētāju skaits.

Kopš portāla dibināšanas brīža 2008.gadā tā lietotāju skaits katru gadu ir pieaudzis par 50%, un pagājušajā gadā dubultojās, šī gada septembrī sasniedzot jaunu rekordu.

«Nešaubīgi, klienti arvien vairāk domā par to, kā taupīt savu laiku un izvēlas ātrus, ērtus un drošus norēķinu un apkalpošanas veidus. Mūsu pašapkalpošanās portāla ikdienas lietošanas praktiskums un ērtums tiek arvien uzlabots, pieskaņojoties mūsu klientu vēlmēm,» teica Bidere.

Bidere informēja, ka, izmantojot portālu «www.e-latvenergo.lv», ir iespējams veikt norēķinus par patērēto elektroenerģiju, norādīt skaitītāja rādījumus un sekot līdzi savam patēriņam, sekot līdzi Starta un Pamata tarifa patēriņam, noslēgt elektroenerģijas piegādes līgumu, pieteikties Izlīdzinātajam maksājumam, aizpildīt un nosūtīt iesniegumus dažādiem pakalpojumiem.

Paralēli pašapkalpošanās portāla popularitātes pieaugumam, pieaug arī citu elektronisko pakalpojumu popularitāte, piemēram, informatīvo īsziņu sūtīšana. Reģistrējot savu kontakttālruni portālā, ir iespējams saņemt īsziņu uz mobilo tālruni par plānotiem elektroatslēgumiem un citu informāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu