Apvienos uzņēmumus «Eco Baltia vide» un «Eko Reverss»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Vides apsaimniekošanas uzņēmumam SIA «Eco Baltia vide» pārņemot otrreizējo izejvielu tirdzniecības un apstrādes uzņēmuma SIA «Eko Reverss» funkcijas, notiek abu uzņēmumu apvienošana, informēja «Eco Baltia vide» direktors Jānis Aizbalts.

Viņš uzsvēra, ka, pārņemot «Eko Reverss» funkcijas, «Eco Baltia vide» kļūs arī par lielāko otrreizējā materiāla savākšanas un pārstrādes uzņēmumu Latvijā.

«Ņemot vērā izmaiņas globālajā tirgū, apvienojot abus uzņēmumus, stiprināsim savas pozīcijas Baltijas reģionā un saviem klientiem nodrošināsim plašāko pakalpojumu klāstu, piemēram, izlietotā iepakojuma un citu standarta un nestandarta materiālu iepirkšana viena uzņēmuma ietvaros. Uzņēmumu apvienošana mūsu sadarbības partneriem ietaupīs laiku un resursus atkritumu un otrreizējo materiālu apsaimniekošanā,» skaidroja Aizbalts.

Viņš piebilda, ka līdz ar uzņēmuma «Eko Reverss» pievienošanu uzņēmumam «Eco Baltia vide» uzņēmuma «Eko Reverss» rekvizīti mainīsies un būs «Eco Baltia vide» rekvizīti.

Tāpat kompānijā informēja, ka «Eco Baltia vide» līdz 2020.gadam plāno investēt jaunu materiālu pārstrādes līnijās un savākšanas tīkla attīstībā līdz 15 miljoniem eiro.

«Firmas.lv» dati liecina, ka «Eco Baltia vide» reģistrēta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 203 470 eiro, un tas pieder «Eco Baltia grupa». «Eco Baltia vide» apgrozījums 2016.gadā bija 9,595 miljoni eiro, bet peļņa - 630 045 eiro.

«Eco Baltia vide» ietilpst vides un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu grupā «Eco Baltia grupa».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu