Rīgas «Akropoles» vadītājs Kaspars Beitiņš ir kļuvis par «Akropolis Group» valdes locekli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas tirdzniecības un izklaides centra «Akropole» attīstošo uzņēmumu «Akropole Rīga» un «Akropole būve» vadītājs Kaspars Beitiņš kļuvis par jauno «Akropolis Group» valdes locekli, aģentūru LETA informēja «Akropolis Group».

Beitiņš stāsies iepriekšējā valdes locekļa Kristijona Storpiršta vietā.

«Pieredze, ko Beitiņš ir guvis īstenojot plaša mēroga projektus, būs ļoti noderīga mūsu tirdzniecības un izklaides centru turpmākai attīstībai. Mēs jau tagad vēlamies, lai Beitiņš kā mūsu Latvijas uzņēmumu vadītājs tiek iesaistīts «Akropolis Group» stratēģiskajā vadībā,» norādīja «Akropolis Group» valdes priekšsēdētāja Saule Zabuļonīte.

«Akropolis Group» ir holdinga uzņēmums, kas pārvalda nekustāmā īpašuma attīstības projektus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Ukrainā un Bulgārijā. Lietuvā uzņēmums pārvalda «Akropolis» tirdzniecības centrus Viļņā, Klaipēdā un Šauļos. Uzņēmumam pieder arī SIA «Delano», kas pārvalda «CanCan Pizza» restorānu ķēdi, «Delano» pašapkalpošanās restorānus, «Caif Café» kafejnīcas un «Apollo» boulinga centru ķēdi.

Uzņēmums pašlaik attīsta 98 000 kvadrātmetru lielo tirdzniecības centru «Akropole» Rīgā, un pagājušā gada nogalē paziņoja par plāniem 2021.gadā atvērt 70 000 kvadrātmetru lielo tirdzniecības un izklaides centru «Vingis park» Viļņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu