Beidz pastāvēt "Saules banka"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 1. jūlija 1992. gadā dibinātā a/s "Saules banka" vairs nav pastāvīga finansu struktūra, bet pilnībā tiek iekļauta "Rietumu grupas" struktūrā, tādejādi noslēdzot bankas apvienošanās procesu ar a/s "Rietumu banka".

"Rietumu bankai" pēc apvienošanās ar "Saules banku" būs 12 filiāles, no kurām viena būs bijušajā "Saules bankas" galvenajā ēkā, kas nu būs "Rietumu bankas" filiāle "Saule". "Rietumu bankai" pēc apvienošanās būs arī četras pārstāvniecības - Maskavā, Kijevā, Almati, kā arī Minskā, bet tuvākajā laikā tiks atvērtas arī pārstāvniecības Sanktpēterburgā un Kišiņevā. "Rietumu banka" sola saglabāt arī "Saules bankas" maksājumu karšu apkalpošanu, kā arī izdodot jaunās "Rietumu bankas" kartes, tās plānots saukt par "Saules kartēm", novērtējot "Saules bankas" ieguldījumu karšu biznesa attīstībā Latvijā. "Rietumu grupā", kuras priekšgalā atradīsies "Rietumu banka", ietilpst arī brokeru kompānija "RB Securities", kā arī līdz šim "Saules bankai" piederošais maksājumu karšu apkalpošanas centrs "Baltijas karšu centrs" un investīciju kompānijas "Saules investīcijas" Latvijā un "Baltijos Vertibiniai Popieriai" Lietuvā. Plānots, ka investīciju kompānijas nākotnē varētu strādāt arī Krievijā. "Rietumu banka" par "Saules bankas" 100% akciju iegādi paziņoja pagājušā gada nogalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu