«Dienas žurnāliem» un «Dienas Biznesam» oficiāli mainās īpašnieki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Koncerna «Diena» ilggadējie padomes locekļi Jānis Maršāns un Jānis Svārpstons oficiāli kļuvuši par izdevniecības «Dienas žurnāli» un «Izdevniecība «Dienas Bizness«» īpašniekiem, liecina informācija datubāzē «Lursoft».

"Dienas žurnāli"" un "Izdevniecības "Dienas Bizness"" vienīgais īpašnieks no piektdienas ir uzņēmums "SM Investīcijas", kas uz pusēm pieder Maršānam un Svārpstonam.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka kompānija "Diena" pārdevusi vairākus tai piederošus uzņēmumus - "Dienas mediji", "Dienas žurnāli"", "Izdevniecība "Dienas Bizness"" un "RPD".

«Dienas žurnāli» reģistrēti 1997.gada septembrī, izdevniecības pamatkapitāls ir 900 tūkstoši eiro. Līdz šim izdevniecības vienīgais īpašnieks bija «Diena».

Savukārt «Izdevniecība «Dienas Bizness«» izveidota 1993.gadā. Tās pamatkapitāls ir 12,5 tūkstoši latu (17,8 tūkstoši eiro). Izdevniecības vienīgā īpašniece līdz šim bija «Diena».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu