Augusta lietavas un plūdi veicinājuši «Latvenergo» elektroenerģijas ražošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis/TVNET

Augusta lietavas un plūdi veicinājuši AS «Latvenergo» elektroenerģijas ražošanu, šodien virtuālā konferencē (vebinārā) sacīja energokompānijas finanšu direktors Guntars Baļčūns.

Taujāts, kāda ietekme plūdiem Latgalē varētu būt uz energokompānijas trešā ceturkšņa rezultātiem, Baļčūns atzīmēja, ka tika novērots ūdens pieplūdums un attiecīgi «Latvenergo» sagaida augstākus ražošanas rādītājus nekā gadu iepriekš.

Jau ziņots, ka «Latvenergo» koncerna peļņa 2017.gada pirmajā pusgadā bija 97,87 miljoni eiro, kas ir par 31,1% vairāk nekā gadu attiecīgajā laikā pērn, savukārt energokompānijas konsolidētais apgrozījums pieauga par 0,6%, sasniedzot 478,9 miljonus eiro.

«Latvenergo» koncerns ir Baltijas mēroga energouzņēmums, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un pārdošanu, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades sistēmas aktīvu nomu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu