Par «Bigbank» Latvijas filiāles vadītāju iecelts Ģirts Kurmis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Par «Bigbank» Latvijas filiāles vadītāju iecelts Ģirts Kurmis, pavēstīja bankas Mārketinga nodaļas vadītāja Laura Zvaigzne.

Viņa informēja, ka Kurmis karjeru sācis kā auditors, bet pēdējā laikā strādājis Spānijā «Prestamos Prima» par finanšu vadītāju un grupas kredītuzņēmumā «Twinero» par izpilddirektoru.

«Priecājos, ka mūsu komandai ir pievienojies spēcīgs un pieredzes bagāts profesionālis, kurš spēs mūsu pozīcijas Latvijas tirgū ne tikai nostiprināt, bet arī paplašināt,» sacīja Igaunijas «Bigbank» valdes loceklis Pāvels Gilodo, paužot pārliecību, ka Kurmis ar aizrautību, entuziasmu un enerģiju spēs sniegt lielu pievienoto vērtību un turpinās uzņemto kursu «Bigbank» turpmākajā attīstībā.

Pēc bankas pārstāvju vēstītā, «Bigbank» Latvijas filiāles darbībā izmaiņas nav plānotas.

«Bigbank» Latvijas filiāles vadītājs no 2013.gada vasaras līdz 2017.gada rudenim bija Artis Bērziņš, bet pēc tam filiāles vadītājs bija Gilodo, kurš filiāles vadībā strādāja arī pirms Bērziņa stāšanās amatā - no 2011.gada jūlija līdz 2013.gada vasarai.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Bigbank» pagājušajā gadā strādāja ar 17,2 miljonu eiro peļņu, kas ir par 47% vairāk nekā 2016.gadā, bet bankas konsolidētie aktīvi pieauga par 16,5% - līdz 459 miljoniem eiro. «Bigbank» dibināta Igaunijā. Bankas filiāles atrodas Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Lietuvā un Spānijā. Tāpat banka pakalpojumus piedāvā arī Austrijā, Vācijā un Nīderlandē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu