Lauksaimniecības datu centra direktora darba alga pērn palikusi gandrīz nemainīga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lauksaimniecības datu centra (LDC) direktora Ivana Vorslova darba alga pērn samazinājās par 0,4% - līdz 40 524 eiro, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2017.gadu.

LDC direktora īpašumā pagājušā gada nogalē bija zemes un ēkas nekustamais īpašums Rīgā, kā arī būve un zeme Rīgā.

Vorslovs pērn noslēdza nekustamā īpašuma dāvinājuma līgumu, atdāvinot gadu iepriekš iegādātu dzīvokli 31 000 eiro vērtībā Ozolciema ielā, Rīgā.

LDC direktors pērn nebija deklarējis skaidrās vai bezskaidrās naudas uzkrājumus, kuru summa pārsniegtu 20 minimālās mēnešalgas, pretēji 2016.gadam, kad viņš bija deklarējis 13 829 eiro bezskaidras naudas uzkrājumu «Swedbank».

Vorslovam pagājušā gada nogalē bija uzkrāti līdzekļi dzīvības apdrošināšanā.

Jau ziņots, ka LDC direktora darba alga 2016.gadā bija 40 691 eiro.

Vorslovs ir LDC direktors kopš 2004.gada. Pirms tam, sākot no 2000.gada, viņš bija Valsts ciltsdarba un informācijas datu apstrādes centra direktors.

LDC ir ZM pārraudzībā esoša valsts sabiedrība, kas nodibināta 1997.gadā, lai apkopotu, apstrādātu un analizētu zootehnisku, veterināru un lauksaimniecisku informāciju Latvijas Republikā un ieviestu vienotu dzīvnieku un ganāmpulku reģistru, ciltsdarba informācijas sistēmu atbilstoši starptautiskām prasībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu