«Biļešu paradīzes» peļņa pērn samazinājās par 34,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Biļešu izgatavošanas un tirdzniecības uzņēmuma SIA «Biļešu paradīze» apgrozījums pērn bija 1,664 miljoni eiro, kas ir par 2,9% vairāk nekā 2016.gadā, bet tā peļņa samazinājās par 34,4% un bija 251 081 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Vadības ziņojumā teikts, ka peļņas samazinājums pērn skaidrojams ar likumdošanas izmaiņām. Turpretī apgrozījuma pieaugums tiek saistīts ar kopējo ekonomisko situāciju valstī un iekšzemes kopprodukta pieauguma tempu, palielinot cilvēku spēju atļauties vairāk līdzekļus tērēt dažādiem izklaides pasākumiem.

Vadība atzīmē, ka pērn veiksmīgi turpinājās sadarbība ar vadošajiem Latvijas teātriem. Tāpat «Biļešu paradīze» turpināja pilnveidot tā īpašumā esošās tehnoloģijas un datorizēto tirdzniecības sistēmu, kā rezultātā interneta veikals ir pārvietots uz modernāku tehnoloģisko platformu. Vienlaikus uzņēmums ieviesa dāvanu karšu atprečošanu internetā un elektronisko dāvanu karšu pārdošanu «Biļešu paradīzes» interneta veikalā. Uzņēmuma vadība uzsver, ka arī šogad galvenā uzmanība tiks veltīta «Biļešu paradīzes» tehnoloģiju attīstībai un ieviešanai uzņēmumā.

Atbilstoši ziņojumam, vadība prognozē, ka iepriekš veiktie ieguldījumi programmatūras attīstībā nākamajos darbības gados būs auglīgi un uzņēmuma attīstība turpināsies iesāktajā tempā ar pieaugumu vidēji 5% gadā.

Vienlaikus ziņojumā uzsvērts, ka tirdzniecības sistēmas uzlabošanas rezultātā, pērn pieauguši pamatlīdzekļu izmantošanas intensitātes rādītāji. Savukārt, operācijas cikla pieaugums tiek skaidrots ar pircēju uzticēšanos pasākumu rīkotājiem, iegādājoties biļetes krietnu laiku pirms pasākuma.

«Biļešu paradīze» 2016.gadā strādāja ar 1,617 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 382 490 eiro apmērā.

SIA «Biļešu paradīze» dibināta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 37 500 eiro. Uzņēmums pieder Jānim Daubem (33,84%), Nellijai Tabunei (24%), Ērikam Naļivaiko (20%), SIA «Koncermeistars» (10,16%), kuras vienīgais īpašnieks ir Naļivaiko, Jānim Junkeram (8%) un Evijai Pirtniecei (4%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu