«airBaltic» lidojumus uz Ženēvu, Tamperi un Gēteborgu veiks visu gadu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» ziemas sezonā turpinās lidojumus uz Ženēvu, Tamperi un Gēteborgu, kā arī no jauna ieviesīs iecienītus slēpošanas galamērķus - Zalcburgu, Veronu un Popradu Augstajos Tatros, informēja «airBaltic».

«airBaltic» arī būtiski uzlabojusi savus pakalpojumus 2017.gada ziemas sezonai, palielinot lidojumu biežumu no Rīgas uz Londonu, Hamburgu un Prāgu. Tiks nodrošināts arī ievērojami ērtāks grafiks lidojumiem uz Varšavu, darba dienās paredzot jaunus rīta un vakara lidojumus.

«Tiešos lidojumus uz Ženēvu, Tamperi un Gēteborgu ieviesām tikai vasarā, taču pasažieru pieprasījums šajos maršrutos bijis augsts, nodrošinot mums iespēju veikt lidojumus uz šīm pilsētām visu cauru gadu. Ar Abū Dabī iekļaušanu mūsu maršrutu kartē, mēs piedāvājam labāko savienojamību uz, no un starp Baltijas valstīm gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem,» skaidro «airBaltic» maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss.

Sākot no 29.oktobra, «airBaltic» sadarbībā ar «Etihad Airways» veiks lidojumus Rīga-Abū Dabī maršrutā četras reizes nedēļā ar jauno «Bombardier CS300» lidmašīnu.

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» šogad septiņos mēnešos pārvadājusi 1 958 774 pasažierus, kas ir par 20% vairāk nekā attiecīgajā laikā pērn. Tostarp 2017.gada jūlijā lidsabiedrība pārvadājusi 393 312 pasažierus, kas ir par 21% vairāk nekā pirms gada.

Šogad septiņos mēnešos lidsabiedrība veikusi 28 260 lidojumu, kas ir par 14% vairāk, savukārt vietu piepildījums bija 76,2%, kas ir par 1,9 procentpunktiem vairāk nekā gadu iepriekš.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Lidsabiedrība piedāvā tiešos lidojumus arī no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu