«LDz Cargo» peļņa deviņos mēnešos samazinājusies līdz € 661 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Par kravu un starptautiskajiem pasažieru pārvadājumiem atbildīgais AS «Latvijas dzelzceļš» (LDz) meitasuzņēmums «LDz Cargo» šogad deviņos mēnešos strādāja ar 177,376 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,8% mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn, savukārt uzņēmuma peļņa saruka 12,3 reizes - līdz 661 048 eiro, liecina «LDz Cargo» publiskotie dati.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma finanšu rādītāju samazināšanos ietekmēja kravu apgrozījuma samazinājums. Šogad deviņos mēnešos pārvadāti 33,3 miljoni tonnu kravu, kas ir par 2,8% mazāk nekā pērn šajā periodā.

Līdztekus kravu pārvadājumiem «LDz Cargo» nodrošina starptautiskos pasažieru pārvadājumus trijos maršrutos - uz Sanktpēterburgu, Maskavu un Minsku. 2017.gada deviņos mēnešos pārvadāti 120 586 pasažieri, kas ir par 5% vairāk nekā gadu iepriekš.

Pērn deviņos mēnešos «LDz Cargo» strādāja 203,296 miljonu eiro apgrozījumu un 8,151 miljona eiro peļņu.

«LDz Cargo» ir koncerna «Latvijas dzelzceļš» meitasuzņēmums, kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu