Latvijā radīta ultraplāna stereo sistēma Apple planšetēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā izstrādāts iPad aizsargvāciņš, kas ne tikai pasargā viedierīci no mehāniskiem bojājumiem, bet ietver arī Bluetooth stereo sistēmu, kas nodrošina 3x lielāku skaļumu.

Latvijas start-up uzņēmuma Ampple idejas mērķis ir uzlabot mobilo ierīču skanējumu un aktualizēt iPad lietošanu dažādās situācijas. Šī iemesla dēļ vāciņš ir radīts no īpaši izturīgas plastmasas, ļaujot pasargāt ierīci no dažāda veida bojājumiem.

Ierīce ne tikai rada elektroniski pastiprinātu skaņu, sniedzot krietni vairāk basu, bet arī nodrošina baterijas darbību pilnai darba dienai. Vieglā un izsmalcinātā dizaina sistēma var darboties vairāk nekā 10h.

«Mūsu izstrādātais produkts ir portatīvs iPad aizsargvāciņš ar iebūvētiem jaudīgiem skaļruņiem, kurš zīmīgs ar funkcionālu dizainu no ārpuses un inovatīvu akustisko dizainu aizsargvāciņa iekšpusē. Tajā izmantots Latvijā radīts skaņas korekcijas algoritms Coneq,» par latviešu radīto ierīci ir pārliecināti idejas autori.

Mūziķis Igo, kurš jau ir lietojis Ampple, ir patīkami pārsteigts par skaļruņa pozitīvo ietekmi viņa ikdienas darbā: «Mūzika man ir darbs, kas prasa īpašu skaņas kvalitāti un uztveramību. Šīs skaļrunis ir atvieglojums, ļaujot klausīties mūziku mašīnā, trokšņainā vidē un ikdienas burzmā, nepalaižot garām sīkumus un uztverot nianses.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu